Къща Лазарови, Добралък
Къща Лазарови, Добралък
Къща Лазарови, Добралък
Къща Лазарови, Добралък

Изхранване:
ОВ

Къща Лазарови

Къща Лазарови, с. Добралък супер цени за почивка, снимки, карта, мнения

Къща Лазарови село Добралък ще се погрижи за вашата незабравима почивка.

Къща за гости Лазарови, Добралък, България
GPS координати:
41.9538 / 24.7534

ВИЖ НА КАРТАТА

Къща за гости Лазарови, с. Добралък

В Къща за гости Лазарови ще се погрижим от Вашата почивка да останат незабравими спомени. При нас ще откриете гостоприемството на Родопите, съчетано с уют и стил. Ще Ви поднесем свежестта и чистотата на планината, и радушното посрещане на живото българско селце.

Може да се насладите на тишината и спокойствието на природата и да избягате от ежедневието в компанията на семейството и приятелите си.

През летните месеци на Ваше разположение е просторният двор с обособен кът с камина, побиращ 30 човека, където може да покажете кулинарните си умения.

През зимните месеци ще Ви приютим в механата /за 30 човека/, където ще се пренесете в приказните времена на старото българско село.

Къщата разполага с леглова база за 23 човека, разпределена в двойни и тройни стаи, намиращи се на три етажа. На Ваше разположение са всекидневни помещения с кухненски бокс и хладилник. Всяка стая има собствен санитарен възел и е обзаведена луксозно в битов стил с красиви и удобни дървени мебели, и телевизор с кабелна телевизия.

Околностите на този край предлагат характерната за Родопите красота на природата. Планината около Добралък ще Ви приласкае в пъстрата си пазва, за да Ви разкрие зелените поляни, студените извори и шарени сенки. За любителите на традиционния пешеходен туризъм и еднодневните екскурзии, хълмистият терен е много подходящ. Наблизо минава пътеката Бяла Черква - Бачковски манастир.

С красотите си, землището на Добралък ще Ви предложи близки излетни места, а домакините с удоволствие ще Ви упътят до тях. Може да отдъхнете от разходката или с приятели да се съберете под някоя шарена сянка, където да разпънете софра на сладка раздумка.

Актуални цени за Къща Лазарови

Коментари и оценка за
Къща Лазарови, с. Добралък

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В С. ДОБРАЛЪК
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В С. ДОБРАЛЪК

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В С. ДОБРАЛЪК

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This