Цени от:
35 лв.

Изхранване:
ОВ

Къща Конакът

Къща Конакът в Орехово на цени от 35 лв, отзиви, цени, оферти

Къща за гости Конакът се намира в село Орехово, на 60 километра от град Пловдив и предлага условия за чудесна почивка.

Орехово, Смолян, България
GPS координати:
41.8688 / 24.6109

ВИЖ НА КАРТАТА

Къща Конакът в село Орехово

http://www.konakat.net/

Къща за гости Конакът се намира в село Орехово, на 60 километра от град Пловдив.

Селото е разположено сред изключителна природа в сърцето на Родопа планина. Невероятната природа, тишината, спокойствието, домашната храна и атмосферата на къщата ще Ви помогнат да релаксирате и да се заредите с много положителни емоции. Орехово е изходна точка към хижите Персенк, Кабата, Чудните мостове, Скални мостове. Селото е известно с много природни и исторически забележителности.

През лятото селото е подходящо за вълнуващи екскурзии, пикници и разходки сред прохладата на гората, бране на билки и гъби, а през зимата - за зимни спортове, благодарение на близостта на курортите Пампорово и Чепеларе.

Изцяло обновената къща за гости предлага на своите гости: 1 тройна стая с двойно и единично легла, 3 двойни стаи, 1 спалня, 1 апартамент от 2 стаи с общо 5 легла, трапезария за 20-25 човека с кафе машина, телевизор, дивиди и усилвател, напълно оборудвана с всички удобства кухня, уютно фоайе за почивка и лятна градина.

Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, тераса с панорамен изглед, телевизор и неограничен безжичен интернет достъп. Отоплението и топлата вода са с локално парно.

Автентичната родопска атмосфера и удобствата, които Ви предлага къщата са гаранция за едно незабравимо преживяване. По желание на гостите домакините могат да Ви приготвят различни родопски вкусотии, изцяло направени с продукти от собствено производство, а за повишаване градуса на настроението може да си поръчате каба гайда и певец.

Приятелю на Родопската красота, на тишината и спокойствието, на вековните гори, на уханните диви цветя и ароматни билки, на чудните творения на природата... Откъсни се за малко от ежедневието, ела и се зареди с неповторимата атмосфера, която ти предлага нашата планина Родопа!

Заповядайте в Конакът! Очакваме Ви!

Актуални цени за Къща Конакът

Коментари и оценка за
Къща Конакът, Орехово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В ОРЕХОВО
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ОРЕХОВО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ОРЕХОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This