Цени от:
30 лв.

Изхранване:
ОВ

Къща Елмар

Къща Елмар в Китен на цени от 30 лв, отзиви, снимки, карта, контакти

Къща Елмар се намира само на 300 метра от Южния плаж на курорта Китен и предлага комфортно настаняване за вашата мечтана почивка на атрактивни цени.

Китен, България
GPS координати:
42.2343 / 27.7702

ВИЖ НА КАРТАТА

Къща Елмар в Китен

Добре дошли във Вила Елмар – хармония, красота и уют, съчетани специално, за вашата незабравима почивка. Сгушена сред голяма градина с много зеленина и вековни борове, вила Елмар Ви предлага условия, които ще Ви накарат да забравите за забързаното ежедневие и да се отдадете напълно на ваканцията си със семейство и приятели.

На 4 етажа са разположени 7 едноспални апартамента и 2 двойни стаи, модерно обзаведени с всичко необходимо за Вашият комфорт - тераса, баня с душ кабина, напълно оборудван кухненски бокс с хладилник и котлони /фурна в част от апартаментите/, разтегателен диван в хола, LCD телевизор, климатик.

От мансардните ни апартаменти, разположени на последният етаж се открива невероятна гледка към морето и Странджа планина. А можете да погледате и някоя от прожекциите в лятното кино. Погрижили сме се още за вашата почивка с лятно барбекю в градината за безкрайни летни вечери с приятели, а за най - малките ни гости сме приготвили голям детски кът за дълги игри от зори.

Вилата се намира в центъра на Китен, в тиха уличка зад лятното кино и само на 300 м от Южният плаж. Очакваме Ви!

Актуални цени за Къща Елмар

Коментари и оценка за
Къща Елмар, Китен

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КИТЕН

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This