Къща Гардения в Гумощник на цени от 33 лв, отзиви, снимки, карта
Къща Гардения в Гумощник на цени от 33 лв, отзиви, снимки, карта

Цени от:
33 лв.

Изхранване:
ОВ

Къща Гардения

Къща Гардения в Гумощник на цени от 50 лв, отзиви, снимки, карта

Къща Гардения се намира в село Гумощник - селото с най-широк хоризонт, което е на 12км от град Априлци.

Гумощник, България
GPS координати:
42.9268 / 24.853

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Къща Гардения, Гумощник

Джакузи
Открит басейн
паркинг
Сауна

Къща Гардения в Гумощник

Къщата е на 3 етажа. На първия и втория етаж са разположени 2 просторни студия. Всяко студио е със собствена баня с вана и тоалетна, голяма тераса, оборудван кухненски кът, хол с камина, телевизор, сателитна телевизия. Едното студио разполага и с джакузи. В двете студия има дивани, които при необходимост се разгъват. На третия етаж са разположени две уютно обзаведени стаи, всяка със собствена баня с тоалетна, телевизор, сателитна телевизия, хладилник и тераса. Студията и стаите са климатизирани, а през студените дни отоплението се осигурява с камини с парно.

Къщата предлага уникална панорамна гледка към връх Ботев и е в непосредствена близост до множество горски пътеки, които отвеждат до места с прекрасна атмосфера за релакс и зареждане с енергия от природата.

Къщата предлага механа-барбекю с напълно оборудвана кухня, барбекю, камина, телевизор и санитарен възел. На разположение на гостите има и външно чеверме.

През топлите летни дни гостите могат да се отпуснат на шезлонгите край открития басейн на къщата, обграден от красива цветна градина и да се наслаждават на аромата на розите, тишината и слънцето. Предлагаме и тенис маса на удобна настилка.

Село Гумощник се намира в Троянския Балкан - на 12км от Троянския Манастир и на 12км от град Априлци. Наричат го селото с най-широк хоризонт в България, а надморската му височина е 499 метра.

Интерес представляват и килийното училище, създадено през 1829г, което може да посетите, Храмът Свети Николай летни с уникалния си иконостас от дърворезба и Паметникът на жертвите от Титаник, сред които са 8 жители на с. Гумощник. За Любителите на тениса в град Априлци (на 12км от нас) има 3 перфектни тенис корта, настилка Грийнсет.

Възможности за прекарване на времето в района: Екопътека Видимското пръскало, Маршрут Водните дупки, Музеят на народните художествени занаяти и приложните изкуства, Троянския манастир.

Актуални цени за Къща Гардения

Booking.com
Booking.com

Коментари и оценка за
Къща Гардения, Гумощник

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В ГУМОЩНИК
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ГУМОЩНИК

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ГУМОЩНИК

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This