Изхранване:
ОВ

Къща Вила Бела

Къща Вила Бела в Созопол цени, оферти, снимки, карта, резервации

Ваканционна къща Вила Бела е разположена във вилно селище Анаксимандър, на нос Голям Бурун, град Созопол. Селището пресъздава уникалната старо созополска атмосфера.

Созопол, България
GPS координати:
42.4173 / 27.6962

ВИЖ НА КАРТАТА

Къща Вила Бела в Созопол

http://villabella-bg.com/Default.aspx

Ваканционна къща Вила Бела е разположена във вилно селище Анаксимандър, на нос Голям Бурун, град Созопол. Селището пресъздава уникалната старо созополска атмосфера. Дори в най-оживения туристически сезон, тук е тихо и спокойно - истински рай за отдих и релакс.

Къщата е изцяло ориентирана към морските скали и от трите тераси се открива неповторим морски пейзаж към залива на Стария град. Самата вила е обзаведена модерно и практично, предлага удобство и уют на гостите. Разполага с три отделни спални (общо 7 легла) и три отделни сервизни помещения (бани и тоалетни). На първия етаж е разположена приятна всекидневна с кухненски бокс и холна част.

Верандата пред всекидневната е идеално място както за отмора от динамичната атмосфера на морските плажове, така и гостоприемна среда за вечерното питие или следобедното кафе или чай. Освен това и всяка спалня разполага с отделна тераса, на която има малки столове, където сутрешното кафе на обитателите им може да се случи наслаждавайки се на изгряващото слънце.

Къщата е оборудвана с всички необходими уреди, домашна посуда, дъска за гладене, преносимо барбекю, кабелна телевизия.

Цялата обстановка във ваканционна къща Вила Белла е организирана с цел удобство и комфорт за Вашата морска почивка. Заповядайте! За повече информация можете да посетите и сайта на Вила Бела.

Актуални цени за Къща Вила Бела

Коментари и оценка за
Къща Вила Бела, Созопол

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОЗОПОЛ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This