Изхранване:
ОВ

Къща Албена Бей Вю

Къща Албена Бей Вю в Албена цени, оферти, снимки, карта, отзиви

Къща Албена Бей Вю, Албена разполага с леглова база от 15 места и ви гарантира комфортна обстановка и незабравими преживявания.

ул. „7-ма“, в.з. Изгрев, Балчик, България
GPS координати:
43.384 / 28.1009

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Къща Албена Бей Вю, Албена

wi-fi интернет
Открит басейн
паркинг

Къща Албена Бей Вю в Албена

Голяма, нова и модерна вила на 3 етажа /16 - 18 легла/ с басейн. Намира се в атрактивната вилна зона Златна рибка. Има прекрасен изглед към морето, огромния плаж на Албена и Балчик.

Вилата е идеална за Вашата почивка или отпразнуване на празници, където могат да се съберат няколко поколения, приятели или семейства под един покрив.

Всички стаи са просторни и светли, с големи панорамни прозорци с изглед към морето, собствени бани и тоалетни и големи тераси.

Първият етаж има голяма, напълно оборудвана кухня, която е отворена към просторна трапезария и голям хол, от които се излиза към покритата тераса и басейна в предната градина на вилата. Има и спалня с едно легло персона и половина, и едно единично легло, голяма баня и слънчева тераса.

Вторият етаж се състои 4 спални. Голямата родителска спалня е с изглед към морето от панорамните прозорци и самостоятелна, просторна тераса с прекрасен изглед към басейна и плажа на Албена. Другата спалня е с 2 легла персона и половина, а третата спалня - с двойно легло. На този етаж е и студиото с голяма закрита тераса с барбекю, двойно легло, канапе, което също става на двойно легло, кухня и баня с душ-кабина.

Таванският етаж представлява огромно студио, разположено на над 100 кв. метра. С плъзгащи врати се обособяват 2 спални с двойни легла, едната със собствена баня. В хола има двойно спално канапе, 2 ъгъла с по едно единично легло.

Голяма банкетна зала с камина за през зимата и за спортни дейности през лятото.

Басейнът е обграден от голяма тераса с чадъри, плажни столове и шезлонги.

Актуални цени за Къща Албена Бей Вю

Коментари и оценка за
Къща Албена Бей Вю, Албена

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АЛБЕНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This