Цени от:
25 лв.

Изхранване:
ВВ

Комплекс Сигнал

Къщи за гости Сигнал в Габрово

Ваканционен комплекс Сигнал се намира само на 3 км. от центъра на град Габрово, сред прохладна гориста местност и предлага външен басейн.

SIGNAL Holiday complex, улица „Младост“, Габрово, България
GPS координати:
42.8938 / 25.3082

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Комплекс Сигнал, Габрово

wi-fi интернет
бар
Открит басейн

Комплекс Сигнал, Габрово е разположен само на 3 км от центъра на град Габрово, сред прохладна гориста местност, комплекс СИГНАЛ е атрактивно място за почивка след напрежението и динамиката във Вашето ежедневие.

Комплексът разполага още с външен отопляем басейн с чадъри и шезлонги. Бистро-барбекю с възможност за наемане за самостоятелно използване и приготвяне на храна от страна на гостите. Ресторант, в който се предлагат закуските на гостите. Интернет безжична връзка в целият комплекс.

Ресторантът се използва за закуските на гостите на комплекса. Може да бъде приготвена топла храна след предварителна уговорка, като храната се консумира в къщата, в която сте отседнали.

Бистро-барбекю. Максималният капацитет на бистрото е 18 места, където гостите могат да се забавляват. Разполага с оборудвана кухня, където могат сами да си приготвят храната. Отдава се срещу допълнително заплащане.

Басейн. Размерите му са 12 х 6 м. като най-плитката част е 1,30 м., а най-дълбоката е 1,70 м. Отоплява се с 14 бр. слънчеви колектори и разполага с необходимият брой шезлонги, чадъри и масички. Използва се само от настанените в комплекса и е неохраняем.

Комплексът предлага три еднофамилни къщи, всяка с разгъната площ от 144 кв. метра. Интериорно къщите са декорирани в различен цветови стил с идентично обзавеждане. Всички къщи и стаи разполагат с климатик, телевизор, телефон. Всяка къща разполага на първият етаж с антре, килер и санитарен възел, трапезария за 6 човека и оборудвана кухня, камина и разтегаема мека мебел. На вторият етаж са разположени две стаи, всяка с отделен санитарен възел - едната с две отделни легла, а втората със спалня. Обща тераса, телевизор и климатик във всяка стая. Максималното настаняване е до 6 човека в къща.

Актуални цени за Комплекс Сигнал

Цени 2018 год.

Настаняване Цена на ден
при 1 нощувка
Цена на ден,
при 2 и повече нощувки
КЪЩА при 1 или 2 настанени 130 лв. 100 лв.
КЪЩА при 3 или 4 настанени 150 лв. 130 лв.
КЪЩА при 5 или 6 настанени 180 лв. 150 лв.

ВСИЧКИ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ЗАКУСКА, ЗАСТРАХОВКА, ТУРИСТИЧЕСКИ ДАНЪК И ДДС!

 

 

Допълнителни условия:

  • До 2 деца до 6 г. се настаняват безплатно.
  • Настаняването се извършва след 14:00 часа.
  • Освобождаването се извършва до 12:00 часа.

Коментари и оценка за
Комплекс Сигнал, Габрово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ГАБРОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This