Цени от:
30 лв.

Изхранване:
ОВ

Комплекс Макеза

Комплекс Макеза в Кърджали на цени от 30лв, оферти, промоции

Комплексът е разположен сред красива природа на брега на река Върбица, на разклона Кърджали, Момчилград и Джебел, на 5 км от град Кърджали и 4 км от гр. Момчилград.

Маказа, Чорбаджийско, Кърджали, България
GPS координати:
41.3722 / 25.4029

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Комплекс Макеза, Кърджали

wi-fi интернет
детски кът
Джакузи
Открит басейн
паркинг

Комплекс Макеза, Кърджали

http://www.clubmakaza.com/

Комплекса разполага с 15 стаи с двойни легла и 7 двойни стаи с по две единични легла. Три от спалните разполагат с джакузи, тангентор и вани. Всички стаи разполагат със всички съвременни удобства.

Ресторантът се състои от 3 зали. Вътрешната малка зала с барбекю и чеверме е за 40 човека. Втора зала е с капацитет 50 места. Трета представителна зала е подходяща за по-големи фирмени тържества, кръщенета, сватби и е с капацитет 250 места през зимата и 350 места през лятото.

Капацитетът на комплекса през лятото е над 1000 места.

За любителите на прясната риба има фонтан-рибарник.

Летен бар с изглед към река Върбица, маси разположени на терасиран склон с невероятен изглед към реката, водопад, вливащ се в нея - всичко това ще Ви успокои и отпусне след забързания, стресиран живот в града.

На разположение на гостите са голям плувен басейн, детски басейн и лятно джакузи. Към басейна има летен бар-кораб и голяма шатра. Басейнът разполага с 350 шезлонга. За децата има изградена прекрасна детска площадка.

Комплексът предлага още: 2 тенис корта, площадка за плажен волейбол и мини футболно игрище; СПА център със сауна, парна баня и масажен салон; целогодишно организиране на обедни и вечерни сватбени тържества; собствен денонощно охраняем паркинг със капацитет до 200 паркоместа.

Близостта на комплекса до туристически забележителности като Перперикон и Татул прави възможно съчетаването на Вашата почивка с приятна еднодневна екскурзия. Организираме еднодневни и двудневни екскурзии до Ксанти, Коимотини и Бяло море в Гърция и гр. Златоград.

Актуални цени за Комплекс Макеза

Коментари и оценка за
Комплекс Макеза, Кърджали

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КЪРДЖАЛИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This