Комплекс Галерия , Копривщица снимка
Комплекс Галерия , Копривщица снимка стая
Комплекс Галерия , Копривщица снимка ресторант
Комплекс Галерия , Копривщица снимка апартамент

Изхранване:
ОВ

Комплекс Галерия

Хотел комплекс Галерия, Копривщица, България
GPS координати:
42.6373 / 24.3575

ВИЖ НА КАРТАТА

Комплекс Галерия се състои от ресторант с 200 места, коктейл бар с 60 места, нощен клуб 200 места и хотлска част за 50 човека. Едно от най добрите места в Копривщица!

Направено:
Хотела разполага с 30 места в старинен стил и ръчни дърворезби и 20 места модерно обзаведени със съвременни мебели, телевизори, кухни и спални. Предлагат се и стаи и апартаменти с камина.

Ресторанта е изрисуван със моменти от априлското въстание и е най-големия в региона.
Подходящ е за сватби, кръщенета, рождени дни, именни дни и други поводи. Организира развлекателни тематични партита има жива музика и DJ.

Коктейл бара предлага на клиентите билярд, джага, плейстейшън и камина за да почувствате модерн уют в старинна копривщица.

Нощния клуб е единствения в града и единственото място където можете да продължите вечерта.
А за хората с повече енергия предлагаме конна езда, разходка с атв, разходка по еко пътеки, офроуд с пикник, вадене на картофи, цепене на дърва, събиране на сено, доене на крава, разходка с каруца, яздене на магаре и други разнообразия от селското битие.

Бъдещи проекти на фирмата-изгражда се ракиджийник и скоро ще имате възможноста да сварите сами ракия.

Актуални цени за Комплекс Галерия

Коментари и оценка за
Комплекс Галерия, Копривщица

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Мая

Пълен провал-нищо общо с рекламата.Настаняване в мръсни,счупени стаи в къщи из цялта улица,кой където види.Едно момиче за всичко -рецепция,камериерка,сервитьорка.Не знае къде е милата.Собственика -пълна апатия.Важно е да вземе незаслужените пари.Ресторанта там някъде си също захабен,персонал неадекватен.Комплекс галерия е най-лошата реклама за иначе хубавото градче.Не ходете там.Само ще ви оберат парите -за пълно разочарование.

Ивайло Божков

Изключително лошо място за почивка във всяко отношение / кухня, обслужване, СПА /. За пръв път ми се случва да съм чак толкова разочарован от някой Хотел.
Студен басейн, студена сауна /80градуса температура/, прибираш се в стаята да се стоплиш под душа, но следва поредна изненада – няма топла вода. Казваш на рецепция за проблема, изчакваш два часа за някаква реакция, но уви. Отиваш още веднъж да провериш кога ще решат проблема. След още около час идва някакъв чичак да попита има ли вече топла вода и заявява, че просто стаите станали повечко и за това бил проблема, сякаш мен ме интересува каква е причината.
Ресторанта също доста зле, но за сметка на това сравнително скъп. Хапваш ребърца, към които в порцията имаш и мокра кърпичка, както и трябва да бъде, но когато решиш да я ползваш се оказва че тя е абсолютно суха. Поискваш си друга от сервитьора, но той заявява че нямат повече. Поисках да ми сервират хляба препечен за обяд, както го поисках и получих предния ден, сервитьорката попита в кухнята дали можело, и съответно ми отговори, че не може. Казах им, че са пълна трагедия и след малко получих препечен хляб. На една от вечерите сервитьорката заяви, че вечерята за тази вечер е пилешко филе за основно и баклава за десерт. Изненада – за десерт ни носи кремче, каквото ядохме предния ден. На въпроса – Какво става, нали десерта щеше да е баклава, отговора е че е свършила.
Хигиенни и противоепидемични мерки не се спазват. Капацитет на ресторанта беше използван на 100%. Отстояние между масите около 50-60см. Никакво почистване на масите – отсервира се и следващия сяда. Единственото, което спазват от мерките е носене на маски от персонала.
Казано накратко – ако сте решили да си провалите почивката, това е най-подходящото място на което може да отидете.

Жанета Руйчева

Прекрасно място,чисто,топло,спокойно.Храната беше толкова вкусна…Просто го посетете.

ККатя

Пълно разочарование! Локвата в банята не изсъхна два дни. Мирише на канал в цялата стая, защото бравата на банята е изкъртена. Топлата вода е леко охладена. Няма една чаша в стаята. А така нареченото СПА е нещо като имитиращ продукт. В солна стая не са пуснали халогенератора. На вратата на парната баня лепнали уведомление, че видиш ли, точно в този момент има техн.проблем. Храниш се в отдалечен ресторант.
Копривщица е история и всеки българин се гордее с това. Но компл.Галерия ни помрачи екскурзията.

Даниела Костадинова

Ние със съпругът ми бяхме в комплекс Галерия и сме супер доволни. Всичко беше на ниво. Със сигурност ще го посетим отново.

1
1

ККрасимира Михайлова

Прекрасно уютно чисто.Културно и вежливо обслужване през целия ни престой .Храната винаги прясно сготвена и много вкусна.Задължително пак ще посетим през сезона

Марияна

За нова година бяхме там,останахме страшно очаровани,от добрата кухня,вежливия персонал, всичко беше прекрасно!Със сигурност ,ще ви посетим отново!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КОПРИВЩИЦА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This