Клуб хотел Мартин - Банско снимка хотел
Клуб хотел Мартин - Банско снимка апартамент
Клуб хотел Мартин - Банско снимка фитнес

Цени от:
35 лв.

Изхранване:
ВВ

Клуб хотел Мартин

Клуб хотел Мартин, Банско цени и оферти, ваучери с намаления за ски почивка през зимата

Клуб хотел Мартин се намира в непосредствена близост до центъра на града и старинния квартал, на тихa и спокойна уличка. Хотелът предлага на своите гости отлични условия за отдих и туризъм.

Клуб Хотел "Мартин", Банско, България
GPS координати:
41.8362 / 23.4913

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Клуб хотел Мартин, Банско

wi-fi интернет
Джакузи
Закрит басейн
Открит басейн
Сауна
СПА център
Фитнес

Клуб хотел Мартин се намира в непосредствена близост до центъра на града и старинния квартал, на тихa и спокойна уличка се намира хотел Мартин - един нов и модерен хотел, предлагащ на своите гости отлични условия за отдих и туризъм.

На разположение на гостите на хотела са: Ресторант с 50 места /българска и международна кухня, местни специалитети - банска капама, чумлек, чеверме, баница с ориз и др./, Лоби-бар с камина, Сейф в стаята, Централно отопление, Ски-гардероб за собствени принадлежности, Парко места с видеонаблюдение, Безплатен закрит гараж, Безжичен интернет (Wi-Fi) в целия хотел.

Клуб хотел Мартин предлага на своите гости настаняване в двойни стаи и апартаменти - стилно обзаведени и уютни, разположени в две сгради, свързани с вътрешен двор.
Двойни стаи - двойно легло или две отделни легла, гардероб, мини-бар, работно бюро, телевизор с кабелна телевизия, телефон с директно набиране, безплатен безжичен интернет (Wi-Fi), баня с душ-кабина, халати за СПА. По-голямата част от стаите са с тераса, с масичка, стол и сушилня, както и с прекрасна гледка към планините Пирин, Рила и Родопите.
Апартаменти джуниър - Спалня с двойно легло и хол с диван, с врата между тях. Просторна тераса с гледка към планината, с маса столове и сушилня, гардероб, мини- бар, работно бюро, два телевизора /в спалнята и хола/ с кабелна телевизия, телефон с директно набиране, безплатен безжичен интернет (Wi-Fi), баня с душ-кабина, халати за СПА.
Апартаменти с две спални - едната спалня с двойно легло, другата - с две отделни легла, хол с разтегателен диван, кухненска маса, мини-кухня с мивка, котлон, електрическа кана, гардероб, два телевизора /в спалнята и хола/ с кабелна телевизия, безплатен безжичен интернет (Wi-Fi), баня с душ-кабина, халати за СПА. Тераса с красива гледка към града или към Пирин.

На своите гости хотел Мартин предлага още: Сауна, Джакузи, Фитнес, Тенис на маса, Тенис на корт на 50м., Детска площадка, Малък закрит басейн, Малък открит басейн.
Платени дейности: Масаж, Екскурзии, Походи и пикници в планината, Конна езда, Каране на колела и АТВ.
За своите гости хотелът предлага и разходки с колела в планинска красива местност, каране на бъги, посещение на конна база, парк за танцуващи мечки в Белица, планински пешеходни турове с транспорт и водач - до езера, върхове, уникални природни феномени, риболов, екскурзии до религиозни и до археологически обекти.

Актуални цени за Клуб хотел Мартин

Зима 2018 - 2019 год.

Настаняване BB
/нощувка и закуска/
28.12-03.01 20.12-27.12
04.01-15.03
01.11-19.12
16.03-15.04
Двойна стая за 2-ма 142 лв. 84 лв. 70 лв.
Единична стая - 62 лв. 54 лв.
Фамилен апарт за 2-ма 172 лв. 96 лв. 82 лв.
Цените са за посочения брой души и включват: нощувка, закуска, тур. застраховка, комунална такса, ски гардероб за собствени принадлежности,транспорт до кабинка, басейн, фитнес, сауна, джакузи и закрит гараж.

Намаления и доплащания:

  • Възрастен на доп. легло ползва 50% отстъпка от цената за редовно легло
  • Деца 4-11.99г на редовно легло ползват 30% намаление от цената на възрастен
  • Деца от 4-11.99г на доп. легло ползват 70% намаление от цената на възрастен
  • Доплащане, по желание за вечеря или обяд – 16 лв възрастен и 8 лв дете от 4 до 11.99 год

Минимално / максимално настаняване:

  • двойна стая - 2 / 2+1 / 3;
  • единична стая - 1 / 1;
  • фамилен апарт - 2 / 2+2 / 3.

Коментари и оценка за
Клуб хотел Мартин, Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This