Цени от:
36 лв.

Изхранване:
ВВ

Еко Хотел Здравец

Еко Хотел Здравец, Пловдив

Еко Хотел Здравец е разположен само на 25км. от град Пловдив, в полите Родопите и на 1300м. надморска височина. Комплексът представлява идеално място за спокойна почивка и за бизнес туризъм.

Еко хотел "Здравец", Пловдив, България
GPS координати:
41.9967 / 24.688

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Еко Хотел Здравец, Пловдив

wi-fi интернет
бар
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
Тенис корт
Фитнес

Еко Хотел Здравец Пловдив e разположен само на 25 км от Пловдив, в полите на Родопи планина. Намира се на 1300 метра надморска височина в Парк Родопи, на 300 метра източно от основния път между хижа Здравец и курорта Бяла черква. Почивната база е с площ от почти 54 дка, по-голямата част от него е залесена с иглолистни масиви, застроената част е от две масивни пет-етажна и четири-етажна сгради свързани помежду си с топла връзка, съставляващи почивния комплекс.

Хотелът представлява напълно реконструирана и обновена сграда, идеална, както за почивка, така и за провеждане на делово събитие. На разположение на гостите на Хотел Здравец са 200 легла в различни стаи и апартаменти със съвременни удобства и самостоятелни санитарни възли.

За деловите гости функционират две конферентни зали - Панорама (65 места) и Форум (180 места) , оборудвани с мултимедийна техника - екрани, проектори и безжичен интернет.

Хотел Здравец разполага и с приятен ресторант Сезони (120 места), битова зала с барбекю (70 места) и нощен клуб за младите по душа.

Разположена на 1350 м надморска височина, с дължина 550 м и ширина 50 м, новоткритата ски-писта на Еко хотел Здравец, ще удовлетвори както любителите скиори така и по-опитните спортисти! На Ваше разположение са два влека с обща дължина 550 м, ски-гардероб с необходимата Ви екипировка и ски-училище за начинаещите!

Комплекса притежава и възстановителен център, който разполага със закрит басейн, летен бар и места за шезлонги, съблекални, санитарни възли, модерна сауна и парна баня, солариум, и оборудвана фитнес зала, предлагат се и множество релаксиращи процедури и професионални масажи. Под професионалните грижи на лекар се провеждат рехабилитационни и физиотерапевтични процедури в нашия нов модерно оборудван лечебно-възстановителен център.

Хотел Здравец разполага с 200 легла, разпределени в единични, двойни стаи, апартаменти (4 легла, в 2 стаи с преход) и мезонети. Всички имат самостоятелен санитарен възел, телевизор и централно отопление.

За клиентите, търсещи силни усещания предлагаме организирани ловни излети в Ловно стопанство Здравец, което се намира в централната част на Родопите и отстои на 23 км югозападно от гр. Пловдив. Ловната му площ е 6000 ха, с надморска височина от 1000 м до 1700 м, и е разделена на два ловностопански участъка Добралък и Бяла Черква. Ловната фауна е представена от дива свиня, мечка, благороден елен, сърна и глухар. Предстои разселване на елен лопатар и муфлон. Ловът се извършва по три начина – от чакало, на гонки и с кон. Ловното стопанство предлага и екотуризъм, фотолов и екстремни спортове (АТВ, кросов мотор, наем на велосипеди). Приятно съчетание е и риболова на балканска пъстърва край р. Пепелаш и р. Равора. През свободното време се организират посещения на Бачковски манастир, Асенова крепост и др.

През свободното си време бихте могли да играете билярд, джаги, тенис на маса, мини голф и други занимателни игри, които можете да вземете от рецепцията на хотела.

За по-активните Хотел Здравец има футболно игрище и тенис корт.

На най-малките си гости, хотелът предлага и специализирана детска площадка.

Актуални цени за Еко Хотел Здравец

Цените са валидни за периода до 30.11.2019 г. 
/НЕ са валидни по време на празници и събития!/

 

- 20% намаление за настаняване в дните от неделя до четвъртък !

Настаняване ВВ
/нощувка и закуска/

Цена за 1 нощувка

Двойна стая
*допълнително легло за дете

90 лв.
23 лв.

Тройна стая
*допълнително легло за дете

129 лв.
23 лв.

Двойна стая за единична

80 лв.

Апартамент - до 2 лица

164 лв.

Апартамент - до 4 лица

198 лв.

Цените са за помещение и включват: нощувка, закуска, ползване на басейн /задължително - бански костюм, джапанки, шапка за плуване/, сауна, джакузи, парна баня, фитнес, безжичен интернет, паркинг, застраховка, туристически данък.

 

Намаления за деца:
- деца до 5.99 г. в двойна стая с двама възрастни - не се таксуват и не ползват легло;
- деца до 11.99 г., настанени в стая с двама или трима възрастни на допълнително легло, заплащат цена за допълнително легло за дете.

Коментари и оценка за
Еко Хотел Здравец, Пловдив

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПЛОВДИВ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This