Хотел Данубия Бийч, Видин снимка на хотела
Хотел Данубия Бийч, Видин снимка на апартамент
Хотел Данубия Бийч, Видин снимка на стая
Хотел Данубия Бийч, Видин снимка на хотела апартамент

Изхранване:
ВВ

Данубия Бийч

Хотел Данубия Бийч е разположен на първа линия на р. Дунав в красивото селце Симеоново в близост до Видин. Хотелът е подходящ както за индивидуално настаняване, уикенд или почивка.

Видин, България
GPS координати:
43.9962 / 22.8679

ВИЖ НА КАРТАТА

Данубия Бийч е уникален ваканционен комплекс разположен на абсолютна първа линия, на брега на р. Дунав, в красивото селце Симеоново, недалеч от Видин. Село Симеоново е малко, но много красиво и сравнително добре уредено. В него живеят не повече от 100 души. Лесно достъпно е по хубав асфалтов път. Има редовен автобусен транспорт до Видин на всеки половин час. Няколко пъти дневно оттук минават и директни автобуси до София.
Хотелът се намира на около 220 км. северозападно от столицата София, 15 км. от областния град Видин и на около 20 км. от границите с Румъния и Сърбия.

Комплексът представлява апартаментен хотел с външен басейн, ресторант-бистро, красиво озеленена градина, речен плаж с хубав пясък и собствен понтон с лодки.

На разположение на нашите гости са общо 35 модерно обзаведени апартаменти от тип студио (хотелска стая), както и апартаменти с една или две спални – подходящи за семейства с деца или групи от приятели. Всички апартаменти са приятно обзаведени и разполагат с климатик, кабелна телевизия, безжичен интернет, както и напълно оборудвано кухненско помещение. Панорамните тераси от всеки апартамент откриват спираща дъха гледка към величествения Дунав и красивите речни острови наоколо.
Комплексът разполага с много допълнителни екстри, които ще направят престоя ви приятно изживяване. Външният басейн разполага със зона за деца, зона за възрастни, шезлонги и чадъри. В чудесно озеленената градина гостите могат да си починат с чаша разхладителен коктейл или сами да сготвят уловената от тях риба на дървени въглища в нашето барбекю. В съседство с Данубия има облагороден речен плаж, покрит с хубав пясък. Тук гостите могат да се излежават под горещите лъчи на парещото слънце. Срещу нашия плаж сме закотвили понтон с лодки.

Посетителите на комплекса няма да скучаят и минута. За любителите на риболова сме подготвили специална програма с опитни водачи-риболовци и собствени рибарски лодки. Обещаваме богат улов на различни дунавски риби като скобари, мъздруги, платики и още куп други. Особено вълнуващ е риболова на сом от лодка. Риболовът в Дунав е уникално изживяване, което не може да се сравни с никое друго място. За начинаещите рибари можем да предложим обучение и практически курс, както и наем на пълно оборудване за риболов.
В близост до селото има няколко речни острова, които разполагат с красиви пясъчни плажове и са рай за множество речни птици - пеликани, лебеди, чапли, корморани. Островите са лесно достижими с нашите лодки и гостите могат да ги разгледат, да плажуват, да практикуват водни спортове или да ловят риба там.
Водните спортове са чудесно забавление. Реката е удобна за уинд-сърф, кайт-сърф, водни ски, джет и др.
Областният център Видин е лесно достъпен по хубав път, на около 10 минути с кола. Видин е изключително красив крайдунавски град с хилядолетна история, датираща още от Римско време. Можете да разгледате крепостта Баба Вида, да посетите етнографския музей Кръстатата Казарма, Турския конак превърнат в архелогически музей, Библиотеката на Осман Пазвантоглу, картинната галерия на града, да отидете на концерт на Видинската Филхармония или на представление на градския театър. Нао 45 мин. с кола се намира Белоградчик и известния природен феномен - Белоградчишките скали. Да посетите пещерата Магурата и езерото Рабиша.
Голяма част от Видинска област е заета от масивите на западна Стара Планина. Горещо препоръчваме планинска ексурзия до Белоградчик или до Чупренския Балкан, с най-високия връх Миджур, извисяващ се на 2168 м. За преход по интересните маршрути разполагаме с опитни планински водачи.
На туристите можем да предложим и разходка с туристическо корабче по река Дунав, посещение на съседния румънски град Калафат, еднодневна екскурзия и шопинг до близките сръбски градове Зайчар или Неготин.
Всички екскурзии и посещения на забележителности можете да организирате по заявка на място, след вашето пристигане.

Актуални цени за Данубия Бийч

Коментари и оценка за
Данубия Бийч, Видин

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ВИДИН

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВИДИН

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This