Гранд Хотел София, София
Гранд Хотел София, София снимка ресторант
Гранд Хотел София, София снимка нощен бар

Изхранване:
ВВ

Гранд Хотел София

Гранд Хотел София - София хотели с телефони и адреси за резервация

Гранд Хотел София е луксозен, петзвезден хотел в София, разположен в сърцето на Столицата, до Народен театър Иван Вазов. Подходящ е за бизнес и конферентен туризъм, сватби, тържества и други

Гранд хотел София, София, България
GPS координати:
42.694 / 23.3246

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Гранд Хотел София, София

Джакузи
конферентна зала
Парна баня
Сауна
СПА център
Фитнес

Гранд Хотел София е един от престижните хотели в София. Неговите бизнес гости имат преимуществото да са в непосредствена близост до основните административни, финансови и търговски институции.

Любителите на изкуството и гурме ценителите могат да се насладят на художествената галерия на хотела и на изисканата кухня на ресторанта.

Със своето централно местоположение и удобства и най-вече с отдаден на гостите екип, Гранд Хотел София предлага едно неповторимо преживяване. Дълъг е списъкът със знаменитости, които са избрали хотела за своето пребиваване в България.

Гранд Хотел София е лесно достъпен от международното летище в София (10 км).

Гранд Хотел София предлага за своите гости 105 изключително просторни стаи с площ над 50 кв.м., елегантно обзаведени и предлагащи стил и комфорт на петзвездно ниво. Стаите на първите етажи разполагат с отваряеми прозорци, а 20 стаи са с две отделни легла.

На разположение на гостите са също така 17 апартамента: 2 президентски и 3 панорамни апартамента с просторна тераса, които предлагат отлични условия за настаняване.

Гурме ресторантът Шейдс ъф ред е с изглед към Градската градина и предлага уникална селекция от гурме изкушения от международната и местна кухня. Ресторант Триадица има лятна тераса. Хотелът разполага и с частен салон.

Кафене Гранд кафе с открита тераса е идеално място да се насладите на спокойствие на чаша кафе, да утолите жаждата с напитка или да изберете от богатото меню с десерти. С пищните зелени растения и елегантния интериор, терасата предлага великолепна обстановка за релакс или следобедно кафе, докато наблюдавате потока на събитията.

Актуални цени за Гранд Хотел София

Коментари и оценка за
Гранд Хотел София, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This