Цени от:
35 лв.

Изхранване:
ОВ

Вила Скандинавия

Вила Скандинавия в Синеморец на цени от 35 лв, снимки, карта

Вила Скандинавия, Синеморец разполага с леглова база от 10 места за настаняване и се намира на 150 метра от плажа.

Синеморец, България
GPS координати:
42.0604 / 27.9757

ВИЖ НА КАРТАТА

Вила Скандинавия, Синеморец

http://villascandinavia.com/

Вила Скандинавия, Синеморец се намира на 150 метра от централния плаж Бутамя и Ви предлага за настаняване 1 апартамент, 2 студия и 1 двойна стая с голям двор, барбекю и условия за хранене.

Апартаментът е на цял самостоятелен етаж и се състои от 2 двойни стаи, 2 тераси и голяма закрита веранда с панорамен изглед към морския лазур и зелена Странджа.

Всяко студио представлява просторна двойна стая със закрита веранда, открита тераса и морски изглед. Много подходящи са за семейства с малко дете, има възможност за поставяне на безплатно трето легло.

Всяка стая има самостоятелен вход, баня с тоалетна и тераса, безжичен интернет, климатик и сателитна телевизия, кафеварка, хладилник, гардероб.

На разположение на гостите са още ютия и сешоар.

Амбицията ни е атмосферата на Вила Скандинавия, Синеморец да се отличава с позитивност, умереност, спокойствие и хармония с природата. Освен до морето и гората, Вила Скандинавия, Синеморец е близо и до Главната улица, която ще Ви отведе както до различни магазини, ресторанти, пицарии и бистра, така и до парка с люлките и черквата, банкомата и дрогерията, пощата и автобусната спирка.

Ако прекосите малкия полуостров, ще достигнете Северния плаж с устието на река Велека. На юг към Резово и границата ще откриете още дузина красиви заливи – от Липите, Пехливана и Силистар, до Листи, Гълъбите и Голям Кастрич.

Ще Ви съдействаме и с информация за излети по брега или в гората, за разходка с лодка по реката, за езда, пейнтбол, офроуд из Странджа и други възможности.

Надяваме се тук да откриете търсения от Вас баланс между отдих и забавления!

Актуални цени за Вила Скандинавия

Коментари и оценка за
Вила Скандинавия, Синеморец

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СИНЕМОРЕЦ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This