Цени от:
29 лв.

Изхранване:
ВВ

Комплекс Вила Ориндж

Комплекс Вила Ориндж в Созопол

Вила Ориндж, Созопол е разположен на около 100 метра от плаж "Буджака", на около 900 метра от центъра на Созопол.

Villa Orange, Bulgaria
GPS координати:
42.4073 / 27.7065

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Комплекс Вила Ориндж, Созопол

wi-fi интернет
детски кът
Открит басейн

Вила Ориндж, Созопол е разположен в град Созопол на 900 метра от центъра на града, в близост до „Райски залив“. Комплекса е разположен сред забележително красивата местност ”Буджака” и предлага уникално съчетание на морска панорама и златни плажове. Разположен само на 100 метра от плаж „Буджака”, който е тих и спокоен залив със ситен пясък в близост до плажа „Харманите”. В комплекса можете да се насладите на удобство, спокойствие и отлични условия за незабравима ваканция.

Вила Ориндж се намира в град Созопол на 900 метра от центъра на града , в близост до „Райски залив“. Комплекса е разположен сред забележително красивата местност ”Буджаka” и предлага уникално съчетание на морска панорама и златни плажове. Разположен само на 100 метра от  „Bamboo beach”, който е тих и спокоен залив със ситен пясък в близост до плажа „Харманите”.

Комплексът разполага с 25 апартамента с кухня и 8 двойни стаи , като повечето от тях са с панорамна гледка към Созополския залив. Всички помещения са климатизирани и оборудвани с телефон , телевизор със кабелна телевизия, минибар и сешоар в банята. В по-голяма част от стаите и апартаментите има WI-FI интернет , който е безплатен за гостите. Откритият басейна на комплекса и красиво аранжираната градина ще допринесе за вашата истинска отмора. Тук можете да се насладите на удобство, спокойствие и отлични условия за незабравима ваканция.

Комплексът разполага с 8 просторни двойни стаи, всяка от които със кабелна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с душ-кабина и сешоар. Стаите са с южно и северно изложение, обзаведени стилно в светли тонове, които допринасят за чувството за уют и спокойствие. Стаите са с две отделни легла или двойно легло. Повечето от стаите разполагат с разтегателен диван (за настаняване на трети човек). Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. За нуждите на бизнес гостите хотелът предлага директна телефонна връзка и безплатен достъп до интернет.

Вила Ориндж разполага и с 25 луксозни и просторни апартамента,. Всеки от тях има тераса с морско изложение, оборудвана кухня с хладилник, котлон, микровълнова печка и посуда, сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с душ-кабина и сешоар. Апартаментите се състоят от 2 стаи -хол с кухня с разтегателен диван за двама и спалня. Интериорът е решен в пастелните меки тонове. Апартаментите предлагат настаняване на 4-ма възрастни. Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. За нуждите на бизнес гостите хотелът предлага директна телефонна връзка и безплатен достъп до интернет. Апартаментите са удобни за семейства с деца.

БАСЕЙНИ и ДЕТСКИ КЪТ: Гостите могат да се наслаждават на открит басейн с обособена детска част, разположени в озеленената градина на комплекса.На всеки от гостите се предоставя безплатно за ползване шезлонг и чадър. За вашето удобство нашият персонал предлага на басейните разнообразие от различни освежаващи напитки и коктейли, които да допринесат за пълноценната ви почивка.

ПЛАЖ: На 100 метра от хотела е разположена добре поддържана ивица- „Bamboo beach” , от която също се открива красива морска панорама. Водата е кристално чиста и условията гарантират отлична възможност за спокойна почивка в пиковите моменти на лятото. Плажът е подходящ за хора,отегчени от големите шумни пространства.  По желание могат да се посещават и двата основни плажа на града: "Централният",който се намира между Стария и Новия град и плажът „Харманите" в новата част на Созопол. Те разполагат с множество заведения за хранене, барове и нощни клубове,както и със забавления и за по-малките - бънджи, водни атракции, игри, спортове и други развлечения.

МАСАЖИ: Масажите са най-приятните процедури, които притежават и физиотерапевтичен ефект. Доказано е , че масажът оказва отпускащо въздействие върху тялото, тонизира организма, освобождавайки го от умората, действа ободряващо върху психиката, като подобрява функцията на нервната система. Положителните резултати от масажа се изразяват и в раздвижването на кръвта и лимфата, повишаване на имунитета, заличаване на напрежението и притесненията. Нашите специалисти ще се погрижат за Вашето тяло, подхождайки индивидуално към всеки от вас. Предлагаме Ви процедури и масажи за тяло , които ще допринесат за сиянието на Вашата кожа и позитивно излъчване. След процедурите и масажите  винаги можете да изпиете чаша тонизиращ чай.

За децата има изграден атрактивна детска площадка, детски кът и обособена детска част в басейна.

Актуални цени за Комплекс Вила Ориндж

Цени сезон 2019 г.,
* валидни при минимум 3 нощувки престой !

 

Екстраси за безплатни нощувки: 
- 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 14=12
за настаняване в периода до 14.06 и след 10.09.2019
/НЕ се комбинират с ранните!/

Настаняване до 14.06
след 10.09
15.06-02.07
25.08-09.09
03.07-24.08
Легло в двойна стая с включена закуска 29 лв. 42 лв. 51 лв.
Единична стая с включена закуска 47 лв. 71 лв. 88 лв.
Наем на апартамент за 2-ма 68 лв. 92 лв. 114 лв.
Наем на апартамент за 3-ма 75 лв. 99 лв. 120 лв.
Наем на апартамент за 4-ма 81 лв. 105 лв. 126 лв.

Цените са наем на помещение за апартамент или на човек в двойна стая и включват: нощувки, ползване на басейн, шезлонг и чадър на басейна, интернет достъп, курортна такса и застраховка.

 

Намаления и доплащания:

  • дете до 1.99 г. - безплатно;
  • дете от 2-11.99г. с 2ма възрастни на допълнително легло – 50% намаление;
  • 2 деца от 6-11.99г. с 1 възрастен – първото дете ползва 20% намаление , а второто 50%
  • Дете от 2-11.99г. На редовно легло – заплаща 70% от цената на възрастен, второ дете на допълнително легло заплаща 50% от цената на възрастен
  • възрастен на допълнително легло – ползва 30% отстъпка от цената за редовно легло
Доплащане за закуска (за настанените в апартаменти), по желание / в Хотел Селена Бийч - на 30 метра от комплекса /
  • закуска - 8 лв. за възрастен и 7 лв. за дете от 2 до 11,99г.
* Не се комбинират с екстраси и ранни записвания
Доплащане за вечеря, по желание / в Хотел Селена Бийч - на 30 метра от комплекса /
  • Вечеря - 18 лв. за възрастен и 14 лв. за дете от 2 до 11,99г.

* Не се комбинират с екстраси и ранни записвания

Доплащане за ползване на чадър и 2 шезлонга на плажа /на ден/
  • за периода до 14.06 и след 10.09.2019 г. - 14 лв.
  • за периода от 15.06 до 02.07 и от 25.08 до 09.09.2019 г. - 16 лв.
  • за периода от 03.07 до 24.08.2018г. - 18 лв.

 

* Цените за плажа не се комбинират с екстраси и ранни записвания

Допълнителни услуги:
  • Сейф - 4лв. на ден
  • Интернет - 3лв/час на рецепция
  • Кошара - 4лв. на ден
Максимално настаняване:
  • двойна стая - 2+1/ 3;
  • единична - 1;
  • апартамент за 2-ма - 2;
  • апартамент за 3-ма - 3;
  • апартамент за 4-ма - 4.

Коментари и оценка за
Комплекс Вила Ориндж, Созопол

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОЗОПОЛ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This