Цени от:
40 лв.

Изхранване:
ОВ

Вила Криста

Вила Криста в Созопол на цени от 40 лв, отзиви, снимки, карта

Вила Криста се намира в град Созопол, в самото начало на квартал Буджака. Разположена е в тих район на метри от морския бряг и на 250 метра от плаж Бамбу бийч.

Вила Криста, Созопол, България
GPS координати:
42.4068 / 27.7099

ВИЖ НА КАРТАТА

Вила Криста в Созопол

Вилата предлага на своите гости комфорт и уют, съчетани със стилен интериор и много удобство. На територията на къщата са разположени 5 спални помещения с 5 бани с тоалетна - 1 апартамент със самостоятелна спалня /2+1 човека/, 2 двойни стаи, 2 студия /2+1 човека/.

Апартаментът се намира на първи етаж и има самостоятелни вход и веранда. Състои от 2 стаи - дневна и спалня. В дневната е обособен кухненски бокс, напълно оборудван с вградени фурна и стъкло-керамични котлони, абсорбатор, хладилник с фризер, еспресо кафе машина, микровълнова, необходимата посуда за готвене, кухненски сервизи и прибори за хранене, трапезна маса със столове, кът с мека мебел и телевизор. На втори и трети етаж са разположени по 1 двойна и 1 тройна стая.

Всички стаи са напълно самостоятелни и разполагат със собствени санитарни възли, просторни тераси с морска панорама, телевизори с цифрова телевизия, климатици, хладилници, безжичен интернет, кърпи за баня. Нашите гости могат да се възползват от перална машина, ютия и дъска за гладене.

Къщата разполага с добре поддържан озеленен самостоятелен двор. На разположение на всички гости е тих кът с барбекю, навес с маси и пейки, готварска печка и мивка. Осигурени са паркоместа в двора.

Има възможност за наем на цялата вила, както и на отделни стаи, студия и апартамент.

За повече информация относно цените и настаняването, използвайте формата за запитване и резервации по и-мейл и посочените телефони за връзка със собственика.

При наем за по-дълги периоди от време и за редовни клиенти, цените се договарят индивидуално.

Ако търсите уединение, пълноценна почивка в приятна обстановка, комфорт и спокойствие, заповядайте при нас, ние Ви очакваме!

Актуални цени за Вила Криста

Коментари и оценка за
Вила Криста, Созопол

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОЗОПОЛ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This