Цени от:
104 лв.

Изхранване:
ВВ

Вила Вучев

Вила Вучев - Велинград цени и оферти, снимки, карта, мнения

Вила Вучев е елегантна вила със собствен стил, излъчваща уют с обзаведените си с вкус комфортни стаи във Велинград. Тази луксозна вила се намира в СПА столицата на Балканите - Велинград.

вила Вучев, Велинград, България
GPS координати:
42.0367 / 23.9871

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Вила Вучев, Велинград

wi-fi интернет
бар
Барбекю
Градина
Градинска мебел
Джакузи
Кабелна тв
Климатик
Кухненски бокс
Кухненски прибори и съдове
Кът за хранене на открито
Маса за хранане
Открит басейн
парк
паркинг
Сауна

Вила Вучев е елегантна вила със собствен стил, излъчваща уют с обзаведените си с вкус комфортни стаи във Велинград. Тази луксозна вила се намира в красивата Родопи планина на 700 метра надморска височина, в едно от най-добрите места за почивка в Европа – Спа столицата на Балканите.

Каним Ви в прекрасно озеленения двор с топъл минерален басейн и барбекю, релаксиращия център със сауна и джакузи и трапезарията с подбрани вина, за да преживеете една незабравима почивка. Голямата и добре поддържана градина разполага с люлка и шезлонги.

Всяка стая във вилата разполага с климатик, плоскоекранен телевизор с кабелни канали и самостоятелна баня с вана или душ, снабдена с безплатни тоалетни принадлежности. На разположение на гостите са напълно оборудван кухненски бокс, камина и отделени зони за сядане и за хранене, както на открито, така и на закрито.

Срещу допълнително заплащане се предлагат разнообразни активности и услуги - четириколесни мотори, конна езда, масажи. Гостите могат да отидат на риболов на езерото Клептуза, на 2 км от вилата. Предоставят се безплатни мотоциклети. Срещу допълнително заплащане могат да се организират пикници.
На 5 минути пеша от Вила Вучев има магазини за хранителни стоки и ресторанти. Пещерата Лепеница и крепостта Цепина са на по-малко от 5 км, а ски-писта Батак и язовир Батак са на 10 минути път с кола.

Актуални цени за Вила Вучев

Booking.com
Booking.com

Коментари и оценка за
Вила Вучев, Велинград

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИНГРАД

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This