Цени от:
75 лв.

Изхранване:
All

Бяла Бийч Ризорт

Бяла Бийч Ризорт в Бяла

Бяла Бийч Ризорт се намира на живописна скала, точно над плажната ивица на Бяла. Работи на ол инклузив и предлага страхотен лукс и релакс.

Byala Beach Resort, Byala, Bulgaria
GPS координати:
42.8703 / 27.8969

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Бяла Бийч Ризорт, Бяла

детски кът
Открит басейн

Бяла Бийч Ризорт е на живописна скала над пясъчната ивица на град Бяла. Като в приказен свят се разгръщат пред вас скалите, плажа, гората край този малък, тих град с древна история. Очарование и спокойствие Ви завладяват на плажа с фин, златист пясък, а кокетната сграда на Бяла Бийч Резорт осигурява уют и ненатрапчив лукс за да отпуснете напълно сетивата си. Гостите на Бяла Бийч Ризорт се радват и на един по-различен продукт, от този предлаган в останалите хотели. Тук те се възползват от лукса да моделират почивката си, според своите желания. Комплексът предлага възможност на гостите си да си приготвят нещо сами - в напълно обзаведените кухни към апартаментите, или да изберат всички варианти на почивка – от нощувка със закуска до ол-инклузив.

 

Видео от хотел Бяла Бийч Ризорт:

Комплекс Бяла Бийч Ризорт предлага на своите гости 125 напълно обзаведени апартамента, разполагащи с комфортна всекидневна с кухненски бокс и една, две или три спални, които гарантират уют и комфорт. Стил и собствена неповторима атмосфера, създадена от добронамереното и любезно отношение на персонала, допълват усещането за топлина и наслада от българското гостоприемство и ви дават възможност напълно да отпуснете сетивата си.

Ресторантът с майсторски приготвени ястия разпалва кулинарни страсти, а уютната му атмосфера допълва ненатрапчиво изключителното усещане за интимност и топлина в компанията на любимите ви хора.
Разнообразните възможности, които ви предлагаме, ще ви помогнат да направите своята почивка приятна и незабравима. Съчетанието на чист планински въздух, възможността за спокойни разходки по скалите и из широколистната гора, финния пясък на плажа и спокойното море, дават усещане за сливане с природата, пълно отпускане и хармония със себе си и света.
За динамичния човек на 21 век, грижата за добрия тонус на мускули и сетива е задължителна. Спокойно можете да потренирате в модернообзаведеният фитнес център на комплекса.

СПА центърът на Бяла Бийч Ризорт е създаден да глези сетивата с екзотични масажи сред атрактивен интериор, сауна, солариум или джакузи, където можете да изпитате истинска наслада от релаксацията.

Залата за игри в Бяла Бийч Резорт е оборудвана да задоволи желанията за развлечения на възрастни и деца.

За улеснение на своите гости комплексът разполага с един мини маркет, където можете да намерите богат асортимент от продукти на добри цени и с доказано качество.

За децата на комплекса е предвиден детски басейн и специален детски център, който се състои от мини клуб и кът за игри, снабден с любимите детски забавления: люлки, пързалки и катерушки.

Актуални цени за Бяла Бийч Ризорт

ЦЕНИ ЗА МОРЕ 2019 год. 

 

Екстраси за пристигания до 09.06 и след 10.09.19 г.:
- за престой от 7 до 13 дни, ползвате 1 безплатна нощувка
- за престой от 14 и повече дни - ползвате 2 безплатни нощувки

*безплатни са нощувките от сезона на по-ниска цена! 

Настаняване 
All Inclusive
14.05-09.06
10.09-30.09
10.06-01.07
28.08-09.09
02.07-27.08
Легло в апартамент 1 сп. 75 лв. 105 лв. 139 лв.
Легло в апартамент 2 сп. 75 лв. 105 лв. 139 лв.
Легло в апартамент 2 сп. море 84 лв. 114 лв. 150 лв.
Легло в апартамент 3 сп. 75 лв. 105 лв. 139 лв.
Легло в апартамент 3 сп. море 84 лв. 114 лв. 150 лв.

Всички цени са на човек и включват: настаняване на база All inclusive, ползване на открит басейн, шезлонг и чадър на басейна /по 1 чадър и 2 шезлонга на стая, независимо от броя на нощуващите/ шезлонг и чадър на плажа /по 1 чадър и 2 шезлонга на стая, независимо от броя на нощуващите/, открит паркинг /при наличие на свободни места/. ВИП Кидс Клуб, анимация за възрастни и деца, ползване на интернет общите части на хотела, 9% ДДС, туристически данък, ползван на фитнес зала.

 

Намаления:

  • Деца (0-2.99 г.) – безплатно /не ползват отделно легло/;
  • Деца от 3 – 12.99 на първо допълнително легло – 100% намаление от цената на възрастен
  • Деца от 3 – 12.99 на второ и трето допълнително легло – 50% намаление от цената на възрастен
  • Възрастни или деца над 13 години на допълнително легло във всички видове апартаменти – ползва 20 % намаление от цената за възрастен на редовно легло.

 

Допълнителни услуги:

  • Подземен паркинг /според заетостта/- 10 лв. на ден
  • Сейф /разположен в апартамента/ - 5 лв. на ден
  • Бебешка кошара – 6 лв. на ден
  • Бебепка количка – 6 лв. на ден

 

Детайли по настаняването:

  • Апартамент с 1 спалня – 2 редовни легла в спалнята, 2 допълнителни легла във всекидневната, всекидневна с оборудван кухненски бокс, баня с тоалетна, душ-кабина, балкон или тераса, климатик. Минимална заетост - 2-ма възрастни.
  • Апартамент с 2 спални – 4 редовни легла (по 2 в спалня), 2 допълнителни легла във всекидневната, всекидневна с оборудван кухненски бокс, баня с тоалетна, душ-кабина, балкон или тераса, климатик. Минимална заетост - 4-ма възрастни
  • Апартамент с 3 спални – 6 редовни легла (по 2 в спалня), 2 допълнителни легла във всекидневната, всекидневна с оборудван кухненски бокс, баня с тоалетна - 2 отделни, душ-кабина, балкон или тераса, климатик. Минимална заетост - 6-ма възрастни.

Коментари и оценка за
Бяла Бийч Ризорт, Бяла

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БЯЛА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This