Цени от:
15 лв.

Изхранване:
ОВ

Бунгало България Песина

Бунгало България Песина в Ахтопол на цени от 30 лв за наем

Бунгало България Песина в Ахтопол се намира в близост до плажа и центъра на курорта на тихо и спокойно място.

Ахтопол, България
GPS координати:
42.0994 / 27.9407

ВИЖ НА КАРТАТА

Бунгало Песина България, Ахтопол

Бунгалата са след основен ремонт извършен през 2016 г., разполагат с LCD телевизори с каб. телевизия, безплатен WI-FI, хладилник, баня с тоалетна, легла с матраци с размер 100см х 200 см, тоалетка, гардероб, маса, столове и посуда. Безплатно, на ваше разположение са и барбекю с осигурени от нас дърва, кухненски кът с газови котлони, детски кът за малчуганите и безплатен паркинг. Домашните любимци са на почит и са повече от добре дошли. Базата се намира на спокойно и сенчесто място, но е в непосредствена близост до плажа и центъра на града. Наоколо има ресторанти, кафенета, магазини.

За домашни любимци има еднократен вход от 10 лева, срещу което подаряваме торбички за смет с подходящ контейнер за тях, за да може да се грижите за хигиенните им нужди. При унищожаване на инвентар, същият се заплаща по номенклатура на място.

Настаняване след 14:00 в деня на пристигане, възможно е да оставите багажа си на съхранение в случай, че пристигнете по-рано.

Моля, ако желаете да направите резервация след като сте се запознали с общите условия да потвърдите отново, на нашият email, за да Ви изпратим номер на резервацията и данни за заплащане.

Актуални цени за Бунгало България Песина

Коментари и оценка за
Бунгало България Песина, Ахтопол

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АХТОПОЛ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This