Хотел Бор, Семково снимка стая с две отделни легла
Хотел Бор, Семково снимка стая
Хотел Бор, Семково снимка закрит басейн
Хотел Бор, Семково снимка сауна

Изхранване:
ОВ

Бор Грийн СПА Хотел

Бор Грийн СПА Хотел - Семково хотели с телефони и адреси, мнения

Хотел Бор е разположен в курорта Семково в полите на Рила планина в голяма близост до ски писта Еделвайс.

Хотел Бор, к.к. Семково, България
GPS координати:
42.0465 / 23.5247

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Бор Грийн СПА Хотел, Семково

wi-fi интернет
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
Сауна
СПА център
Фитнес

Резервирай почивки в Семково в хотел Бор на страхотни цени

Хотел Бор е разположен в полите на Рила планина, в курортен комплекс Семково и в непосредствена близост до град Банско. Надморската височина на която се намира обекта е 1680 м, в непосредствена близост до писта Еделвайс. Намиращите се в непосредствена близост до хотела ски писти предлагат отлични условия за практикуването на зимни спортове.

Хотелът разполага с 54 двойни стаи и 3 апартамента, всички със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, локално парно и тераса. На разположение на гостите са паркинг, конферентна зала, билярд, маса за тенис, дневен и нощен бар, както и ски гардероб, а от уютния ресторант се открива прекрасна гледка към красивата Рила планина. Капацитетът на ресторанта е 60 места и предлага разнообразни ястия от местната и национална кухня.
На разположение на гоостите са също така финландска сауна, кабелна телевизия, барбекю и детски кът.
Висококвалифицираният персонал ще откликне на всяко Ваше желание и ще направи всичко, за да бъде Вашата почивка тук незабравима, а уюта на реновираната база, спокойствието, свежестта и красотата на планинската природа допълнително ще допринесат за това.

Хотел Бор разполага с 54 двойни стаи и 3 апартамента, всички със собствен санитарен възел и кабелна телевизия. Част от стаите разполагат и с хладилник. Всяко едно от помещенията разполага с тераса /с изключение на мансардните стаи/ от където се открива уникална панорама към върховете на Рила планина или на прекрасния двор на хотела. Апартаментите се състоят от две помещения, като във всяко едно от тях има телевизор.

Изключителните природни дадености на Рила планина и в частност на регион Семково, предлагат много възможности за активен отдих и релакс. Освен множеството живописни маршрути из местността можете да правите куп интересни неща, като например: посещение на парка за танцуващи мечки, конна езда, спортен и любителски риболов, разходки за събиране на билки, гъби, наблюдение на диви животни, птици, пеперуди и насекоми, фотосафари, планинско колоездене. Възможностите за спорт се допълват от футбол, волейбол, тенис на маса и билярд.

Детски кът за най-малките гости. В непосредствена близост до хотела се намира детска ски писта .

Актуални цени за Бор Грийн СПА Хотел

Коментари и оценка за
Бор Грийн СПА Хотел, Семково

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В СЕМКОВО
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В СЕМКОВО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СЕМКОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This