Цени от:
47 лв.

Изхранване:
ВВ

Апарт хотел Месембрия Ризорт

Апарт хотел Месембрия Ризорт в Слънчев бряг , цени, оферти, карта

Месембрия Резорт е продължението на комплекс Месембрия Палас. Комплексите са апартхотели от затворен тип, уникални по своята красота и местоположение,

Messembria Resort, ул. „Хан Крум“, Слънчев бряг, България
GPS координати:
42.6694 / 27.705

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Апарт хотел Месембрия Ризорт, Слънчев Бряг

wi-fi интернет
Открит басейн

Апарт хотел Месембрия Ризорт, Слънчев бряг

http://www.sunrise-hotels.com/bg/mesembriya-rezort

Месембрия Резорт е продължението на комплекс Месембрия Палас. Комплексите са апартхотели от затворен тип, уникални по своята красота и местоположение, заедно те са най-новият и модерен комплекс в курорта Слънчев бряг.

Сградите имат уникална архитектура, подбрана от най-ярките представители на архитектурния фонд на Френската Ривиера и пренесен на българското Черноморие в уютен унисон с местна и средиземноморска растителност.

Близо до Месембрия Резорт се намира и античния град Несебър (древното име на който е Месембрия) с красивия амфитеатър до брега морето и старинните църкви. В близост е и крайбрежната алея, която води до самия полуостров, на който е разположен Старият Несебър.

Предлага се настаняване в двойни стаи, студиа, апартаменти с една и две спални.

Уютните двойни стаи с балкони са оборудвани с две легла или спалня, телевизор, хладилник, сешоар и сет за кафе и чай.

Комфортно оборудваните студия са подходящи за настаняване на двама или трима възрастни, или семейство с едно дете. Обзаведени са две легла или спалня, разтегателен фотьойл, телевизор, хладилник, сешоар и сет за кафе и чай. Студиата разполагат с балкон.

Уютните апартаменти се състоят от спалня с две легла и дневна с разтегателен диван и разтегателен фотьойл. Оборудвани са с телевизор, хладилник, сет за кафе и чай, сешоар и др. Този тип имоти разполагат с балкон или собствен двор.

Комфортните апартаменти с 1 спалня разполагат с оборудван кухненски бокс, трапезна маса със столове и разтегателен диван. Спалнята е обзаведена с две легла или спалня. Апартаментите имат балкони или, за тези, които се намират на първия етаж, собствен двор.

Уникалните суитове имат 2 спални, дневна с разтегателен диван и разтегателен фотьойл, телевизор, хладилник и сет за кафе и чай. Спалните са обзаведени с по две единични легла, които могат да се съберат като спалня. Градина с гледка към басейна.

Актуални цени за Апарт хотел Месембрия Ризорт

Коментари и оценка за
Апарт хотел Месембрия Ризорт, Слънчев Бряг

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This