Цени от:
39 лв.

Изхранване:
ОВ

Апарт Комплекс Аркадия

Апарт Комплекс Аркадия в Слънчев бряг на цени от 39лв, оферти

Комплексът се намира в северната част на Слънчев бряг, на 350 метра от топлия пясък на Какао Бийч

Комплекс Аркадия, Слънчев бряг, България
GPS координати:
42.6731 / 27.7046

ВИЖ НА КАРТАТА

Комплекс Аркадия, Слънчев бряг

http://www.arcadiacomplex.eu/

 “Аркадия” е ваканционен комплекс от затворен тип, съчетаващ най- добрите традиции на българската архитектура с модерното строителство. Не случаен е изборът на името. В древната митология „Аркадия” е земя на благоденствието, бленуваното щастие  и радостта. Комплексът се намира в северната част на Слънчев бряг, разположен на 350 метра от топлия пясък на Какао бийч.

Сградата се състои от 39 апартамента. Всеки един от тях има голяма тераса с изглед към общирна градинска площ с голям басейн за възрастни и малък за деца. Красивите тревни площи в комплекса внасят особена свежест, добро настроение и предразполагат за семеен уют и тиха почивка.

Предлаганите  апартаменти са с една, две и три спални помещения. Дневната на всеки апартамент е с климатик и мека мебел с разтегателен диван. Кухните са оборудвани с всички необходими пособия за хранене- готварски съдове,  печки, фурни, аспиратори, хладилници, микровълнови фурни, тостери, кафеварки и всичко, от което се нуждае едно семейство, за да се почувства у дома. В част от апартаментите има  перални машини. Спалните разполагат с ютия, дъска за гладене и сешоар.

Във всеки апартамент има кабелна телевизия и интернет. На всяка тераса има маса и столове. Шезлонгите и чадърите около басейна са безплатни.

Сградата разполага със собствен безплатен охраняем паркинг и има два входа. Всеки вход е с асансьор и денонощна охрана. Апараментите се почистват редовно, смяна на бельо се извършва веднъж седмично, а на хавлии- на всеки 3 дни.

Търсещите развлечения и шумни купони ще ги открият на известния Какао бийч и в многобройните околни барове и нощни заведения, предлагащи богати шоу програми и напитки на достъпни цени.

В близост се намира хранителният супермаркет „ЗОРА”.

С отличителната си архитектура, идеалното местоположение, красивите зелени площи и спокойна атмосфера  „АРКАДИЯ” е чудесният избор за Вас и Вашето семейство!

Актуални цени за Апарт Комплекс Аркадия

Коментари и оценка за
Апарт Комплекс Аркадия, Слънчев Бряг

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This