Английска къща за гости, Русе - Хотели от БГ Хотели
Английска къща за гости, Русе - тройна стая - Хотели от БГ Хотели
Английска къща за гости, Русе снимка двойна стая

Изхранване:
ОВ

Английска къща за гости

Английска къща за гости, улица „Райко Даскалов“, Русе, България
GPS координати:
43.8523 / 25.953

ВИЖ НА КАРТАТА

Къща за гости The English Guest House е разположена в центъра на гр. Русе, в непосредствена близост до брега на река Дунав. Гостите на The English Guest House могат да пазаруват от многобройните магазини, разположени на главната търговска улица, да се насладят на вкусните ястия, предлагани от разнородните ресторанти в гр. Русе, както и да се разходят по пешеходната алея, от която се открива красива гледка към река Дунав и северната ни съседка Румъния.

Приятно и спокойно място, съчетаващо комфорт и уют в едно. Сградата е реставрирана и модерно обзаведена. Разполага с девет стаи, един самостоятелен апартамент,кухня, дневна с камина. Пет от стаите са със самостоятелен санитарен възел, а другите четири, с два общи. Всяка стая е с телевизор и безжичен интер нет достъп. За удобство на гостите във фоайето са поставени два компютъра.
Ние предлагаме на гостите си една незабравима почивка, далеч от всекидневните грижи и проблеми, но същевременно близо до дома, посредством приятелската атмосфера и уюта на домашното огнище!

Всяка една от стаите е обзаведена с легло, нощно шкафче, гардероб, нощтна лампа, телевизор с кабелна. В някои от стаите има фотьойл, масичка и столове, климатик.Гостите могат да използват сешоар ,ютия, маса за гладене, перална машина. Стаите се приятно декорирани и излъчват топлина и уют. Стаите са единични, двойни, тройни, четворна и петорна.

Актуални цени за Английска къща за гости

Коментари и оценка за
Английска къща за гости, Русе

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В РУСЕ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This