Хотел Амелия, Албена лоби бар - Хотели от БГ Хотели
Хотел Амелия, Албена стая де лукс - Хотели от БГ Хотели
Хотел Амелия, Албена ресторант - Почивка от БГ Хотели
Хотел Амелия лоби бар - Почивка от БГ Хотели

Изхранване:
ВВ

Амелия Супериор

Амелия Супериор - Албена цени и оферти, снимки, карта, мнения

Хотел Амелия Супериор е разположен в централната част на к.к. Албена, на търговската улица и на около 100 метра от плажната ивица.

Хотел Амелия, Албена, България
GPS координати:
43.3678 / 28.0814

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Амелия Супериор е разположен в централната част на к.к. Албена, на търговската улица и на около 100 метра от плажната ивица. В близост се намират няколко ресторанта, които предлагат българска и богато разнообразие от интернационална кухня. Хотелът представлява седеметажна сграда с типичната за Албена архитектура, с три асансьора и панорамни тераси с изглед към морето.

Хотел Амелия разполага с прилежащ ресторант (бившия р-т Славянка, сега р-т Амелия), лоби бар, наем на сейф на рецепция, наем на хладилник, пране и гладене, рент-а-кар, обмяна на валута.
Домашни любимци: с предварително запитване.
Основният ресторант (шведска маса) предлага:
закуска 7.30 - 10.00
обяд 12.00 - 14.00
вечеря 18.00 - 21.00
Лоби барът редлага разнообразни безалкохолни и алкохолни напитки и коктейли. Работното му време е от 10.00 до 24.00 ч.

Най-новата концепция за хотелска стая е реализирана тук в новопостроените през 2013 година 40 супериорни стаи. Тези стаи създават усещането за по-голяма близост с природата, удовлетворяват нуждата от повече пространство и съвременни технологии, осигуряват конфорт и настроение.

Супериорната част, построена през 2013 се състои от 40 комфортни, супериорни стаи. Те са обзаведени стилно с елегантни мебели в топли цветове. Удобните и ергономични матраци възглавници, качествено спално бельо и естествените материали допринасят за релаксиращия сън и доброто настроение през следващият ден! От просторния балкон на всяка стая гостите могат да се наслаждават на красотата на природата и свежия въздух в Албена. Всяка стая разполага с две комфортни легла, диван, писалище, холна маса, голям плоскоекранен телевизор с богат избор на сателитни програми, интернет достъп, телефон, баня с душ и WC. Хотелските стаи имат добра звукоизолация и завеси, които осигуряват пълно затъмнение за спокоен сън през ноща. Хотел Амелия Суперио дава възможност за нови изживявания от пребиваването в хотелската стая и същевременно пълноценна почивка. Новото хотелско крило с 40 супериорни стаи ще отговаря на европейските стандарти за 4 звезди.

В непосредствена близост до хотела са разположени два тенис корта, мини голф игрище. Всеки гост може да ползва срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на комплекса – спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис кортове, тенис на маса, плажен волейбол, водни спортове /водно колело, разходка с парашут, сърфинг, воден банан, джет/, картинг, дартс и др.

Хотелът е идеално място за семейна почивка. Тук ще се насладите на спокойствие, комфорт, перфектно обслужване и приятелска атмосфера. Очаква ви уютна обстановка, учтив персонал и незабравими впечатления.

Безплатен Wifi достъп.Високоскоростен безжичен интернет до 6Mbps есрещу заплащане.

Актуални цени за Амелия Супериор

Хотел Амелия няма да работи през лято 2019, поради ремонтни дейности.

Коментари и оценка за
Амелия Супериор, Албена

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АЛБЕНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This