ТОП Семейни хотели на морето с Анимация

ТОП Семейни хотели на морето с Анимация
5 (100%) 2 votes

ТОП Семейни хотели на морето с Анимация

Мнозина от вас вече са започнали да планират лятната си почивка. Ровейки из интернет порталите и форуми за почивка на море обаче се объркваме още повече и си задаваме няколко съществени въпроса:

Кой хотел на морето да избера за моето семейство?

Дали хотела предлага Анимация за моето дете и атракции и забавления , както и дали работи по формулата All inclusive и дали има бар на плажа, шезлонги и чадъри на плажа?

За семействата с деца обаче организацията на самото пътуване е къде къде по-трудна задача. Започва  се с едно лудо търсене на подходящ хотел, на разузнаване на района около него, на атракциите които са в близост и в самия хотел, дали те са подходящи за моето семейство, храната и какво още не.

Ето затова от www.Bghoteli.eu  решихме да Ви улесним в тази трудна задача при избор на морски хотел.

Предлагаме ви проверени лично от нас морски хотели, които ще отговорят на вашето търсене и по този начин ще очаквате почивката си с нетърпение, вместо притеснение.

Представяме ви най-подходящите хотели на морето с анимация , които със сигурност ще направят лятната ви ваканция по-спокойна и най-вече наистина специална – такава, каквато трябва да бъде.

Започваме с едно изискано предложение за хотел на морето с анимация, което ще направи вашата семейна почивка на морето незабравима.

ДИТ Еврика Бийч Клуб  4 звезди на Слънчев бряг

Клуб хотел Еврика, Слънчев бряг е разположен до самия плаж и предлага All inclusive почивка с Аквапарк за едно истинско семейно лято. Клуб хотел Еврика е идеален all inclusive хотел за онези, които търсят разнообразни дневни и нощни забавления, както и богат избор на дейности – всъщност има по нещо за всеки. Този хотел предлага богат избор от забавления и атракции за деца: незабравима детска анимация, аквапарк в самия хотел, мини клуб за деца от 2 до 12 г., люлки, пързалки и други екстри за вашите деца. Отлична храна с няколко ресторанта: – Основен ресторант, БУЛГАРЕ (тематичен български ресторант), Тематичен азиатски ресторант, Тематичен италиански a la cart ресторант.

Вижте цените за ДИТ Еврика Бийч Клуб 4 *, Слънчев бряг

Хотел Сол Несебър Бей & Маре 4 звезди в Несебър

Хотел Сол Несебър Бей & Маре  е разположен на самия морски бряг между курортите Несебър и Равда на тихо спокойно място. Този хотел предлага редица удобства и забавления за малки и големи. Хотелът е идеален избор за незабравима семейна ваканция на море. Работи по системата All inclusive и предлага различни ястия от националната кухня и множество чуждестранни специалитети.  За децата има детски басейн със замък и детски клуб, а за вас остава да се насладите на красивите гледки, мириса на морето и топлото слънце. Хотелът предлага и отлична анимация както дневна, така и вечерна с много забавления за най – малките, но и за възрастни.

Хотел Парадайз Бийч 4 звезди в Свети Влас

 

Търсите спокойствие за вашата лятна почивка, кристално чисто море и фин пясък, то несъмнено Хотел Парадайз Бийч влиза в тази категория благодарение на своето разположение. Този хотел е напълно реновиран през 2017 година и предлага комфортно обзаведени стаи и апартаменти, както и висок стандарт на обслужване. Разположен на най – красивия плаж в региона “ Робинзон “ може да се насладите на истинско плажуване и на невероятната гледка към стария град Несебър.  Хотел Прадайз Бийч работи по системата All inclusive . Хотелът разполага с детска площадка с прекрасна детска градина, където децата ви ще се забавляват. Организират се и детски анимационни програми, а за вас и по-големите деца – развлекателно шоу на живо в амфитеатърът.

Клуб хотел Мирамар 4 звезди в Обзор

Хотел Мирамар бийч в Обзор е перфектният хотел за Вашата семейна почивка на море. Разположен е на самия морски бряг и предлага системата Ultra All inclusive. Ако търсите комфорт за вашите деца и незабравима лятна почивка, избора ви ще бъде напълно правилен. Освен че този хотел предлага комфортно обзаведени стаи и истински Ultra All inclusive с висок стандарт, този хотел ще Ви очарова с отличното обслужване. Докато вие почивате с чаша коктейл край басейна, на разположение за вашите деца е мини клуб и  детски басейн с водна пързалка и 3 детски площадки. А на плажа за най малките също има детски клуб. За децата са предвидени безплатни детски кошарки за нощувка, детски високи столчета в ресторанта, детски бюфет, както и забавни представления и детска дискотека.

Клуб хотел РИУ Парадайс 5 звезди в Слънчев бряг

Търсите хотел на самия морски бряг, на спокойно и тихо място, висок стандарт на обслужване, отлична храна и забавления за децата, то РИУ Хелиос Парадайс е отличен избор. Хотел РИУ Хелиос Парадайс се намира непосредствено на морския бряг между курортите Слънчев бряг и Свети Влас и е идеален избор за почивка, която съчетава забавления и релакс. Хотелът работи по формулата All inclusive и на разположение са : италиански,  азиатски, български и основен ресторанти. Хотел РИУ Хелиос Парадайс предлага ред забавления и активности като например: фитнес, тенис на маса, анимационна програма за деца и възрастни, жива музика, билярд, водни спортове. Шезлонгите и чадърите на плажа са безплатни.

Хотел Грифид Болеро 4 звезди на Златни пясъци

Грифид Болеро е хотел на 100м. от плажа на Златни пясъци. Предлага Ultra All Inclusive, анимация, аквапарк и много други екстри, за идеалната почивка.

Белла Виста Бийч Клуб в Синеморец е един от най – добрите хотелите на Южното черноморие ориентиран към семейна почивка. Разположен е на на брега на морето в Синеморец и предвещава условия за изключителна почивка на all inclusive.  Гостите на хотела могат да ползват закрит басейн през студените дни и открит за летния сезон. Комплексът предлага фитнес зала, мини футболно игрище, тенис на корт, баскетболен кош, плажен волейбол, аеробна площадка както и тенис на маса. има чудесна възможност за забавление на вашите деца в детската игрална зала.

Бийч Клуб Серенити Бей 4 звезди в Царево

Бийч Клуб Серенити Бей е хотел в Царево, разположен на плажа, пред бившия къмпинг Нестинарка. Лукс, комфорт и спокойна почивка. Хотелът е ориентиран към семейства с деца и работи по формулата All inclusive. Бийч Клуб Серенити Бей предлага и шезлонги и чадъри на плажа. Серенити Бей Сунео Клуб разполага с детски басейн, детска площадка и вечерни забавни програми.

Вижте всички ТОП Семейни хотели на морето с Анимация

Share This