Идеи за почивните дни за 3 март

Мартенски празници
Rate this post

Идеи за почивните дни за 3 март

3 март се празнува като Ден на Освобождението на България от османско владичество от 1888 г., а за пръв път се чества като официален празник през 1978 г. През 2018 година 3 март се пада в събота, така че ще почиваме  и на 5 март, понеделник. Събират се общо 3 почивни дни по Трети март, ето 5 идеи къде да идете за почивните дни.

Надяваме се, че студените зимни месеци са зад гърба ни и идва пролетта. Може би всеки от нас си мисли за СПА глезотии, хотели с минерален басейн, отдих в планината или на море.

Българските СПА курорти предлагат страхотни пакети за Трети март с включени в цената СПА център, закуски и вечери, някои хотели дори и СПА процедури. За 3 Март можем да изберем и пакети в планинските курорти , които включват ползване на СПА център .

С настъпването на пролетта, все повече започваме да мислим за пътувания, 3 март е идеалния момент да се възползваме. Планирайте почивните дни около Трети март с изгодни пакети , които предлагат хотелите в България.

Bghoteli.eu е събрал за Вас всички оферти за 3 март на едно място с отстъпки до 50 % от цената.

Богат избор от оферти за 3 март в Банско, Велинград, Сандански, Хисаря, Павел Баня и др.

BGhoteli.eu Ви предлага 5 идеи за почивните дни по Трети Март:

Сред предложенията за хотели на Bghoteli.eu ще откриете разнообразие от възможности за релаксираща СПА почивка във Велинград, Хисаря или Сандански. За тези от вас , които желаят могат да се възползват от намаленията , които предлагат морските курорти. Разгледайте и резервирайте настаняване в проверени хотели с изгодни All inclusive пакети или СПА хотели с минерален басейн.

Ако все още не сте измислили къде ще бъдете и какво ще правите на 3-ти март, то ето няколко предложения за почивните дни в България:

Да изберем за 3 март СПА курорта Велинград

хотелите във Велинград предлагат страхотни пакети с включени процедури, закуски и вечери и други изненади и СПА глезотии.

 

БГ Хотели Ви предлага незабравими моменти за 3 – ти март в Хисаря

пакети с минерален басейн, полупансион или само закуска.

 

За Трети Март защо да не изберем Добринище.

пакети с минерален басейн и ползване на СПА център, полупансион или само закуска.

На Трети МАРТ в Сандански

хотелите в Сандански предлагат СПА пакети по 3 март, минерални басейни, полупансион или закуска

На 3 – ти Март в Банско

хотелите предлагат страхотни пакети с намаления, All inclusive оферти, спа център

Възползвай се от големите намаления за Трети Март, които предлагат хотелите в България и резервирай още сега своята незабравима почивка на BGhoteli.eu.

Share This