Хотел Родина, София снимка апартамент
Хотел Родина, София снимка закрит басейн
Хотел Родина, София снимка сауна

Изхранване:
ОВ

Хотел Родина

Хотел Родина - София хотели с телефони и адреси за резервация

Хотел Родина е удобно разположен на площад Руски паметник в София, в близост до центъра на Столицата. Разполага с ресторант, лоби, нощен бар, кафе-ресторант, конгресен и бизнес център и др.

хотел "Родина", София, България
GPS координати:
42.6921 / 23.3083

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Родина, София

wi-fi интернет
Закрит басейн
конферентна зала
Сауна
Фитнес

Хотел Родина, София се намира на площад Руски паметник, в непосредствена близост до Националния дворец на културата, административния и бизнес център на града. Международното софийско летище е на разстояние 15 км, а Централната жп гара – на 1 км. Хотелът предлага великолепна панорамна гледка към центъра на града и към планината Витоша.

Заведенията за хранене и развлечение на хотела включват 4 ресторанта - Ресторант Панорама, Конгресен ресторант, Ресторант Дунав, Денонощен грил-ресторант Леденика. Във всеки един от тях ще откриете съвременен интериор, приятна атмосфера, изискана кухня от цял свят. За добрия престой на своите гости, хотелът разполага още и с уютен и дискретен лоби бар, кафе-сладкарница и Нощен клуб с панорамна гледка към София.
* Ресторант Родина с капацитет 180 места, подходящ за организиране на закуска бюфет, кафе пауза, обяд, вечеря, коктейл и сватбено тържество. Ресторантът е с уютна атмосфера, отлично обслужване и разнообразна кухня.
* Лоби бар – разполага с 50 места във фоайето на хотела. Всеки ден от 07:00 до 23:00 часа можете да се насладите на приятна атмосфера и отлично обслужване.
* Бар - ресторант Леденика с капацитет 40 места. Работи денонощно и предлага рум сървиз на гостите на хотела.
* Нощен бар в античен гръцки стил с 60 места. Намира се на последния етаж на хотела и предлага прекрасна гледка на нощна София от 22:00 до 04:00 часа. Пиано бар с панорамна гледка към София.
* Кафе–ресторант в испански стил Марбея е на разположение на гостите двадесет и четири часа. Разполага с 80 места и е подходящ за организиране на тържества, леки коктейли, обеди и вечери. Предлага европейска кухня и богат асортимент от десерти - торти, сладкиши и сладоледи.
За целодневни конференции ние можем да организираме обеди и/или вечери и/или коктейли в нашия Конгресен ресторант, който е с капацитет до 150 седящи места. Конгресният ресторант е на Ваше разположение при организиране на всякакъв вид конгресни мероприятия, сватби, абитуриентски балове, модни ревюта и др.
* Конгресният център предлага 9 конферентни зали с капацитет от 15 до 350 места. Всяка зала има отделен климатик, дневна светлина и възможност за ползване на конгресна техника.
В непосредствена близост до конферентните зали се намира ресторант Родина, подходящ за организиране на протоколни прояви - работни обеди и вечери, коктейли и кафе паузи.
Разполага с три големи зали № 1, 2 и 3, етаж R, с подвижни преградни стени, което позволява да се обединят в една голяма зала с капацитет до 350 места. На същия етаж се намира зала Марица, подходяща за 130 души.

Хотелът предлага четири по-малки конферентни зали, на етаж М, от 20 до 40 места, подходящи за работни срещи, обучение, интервюта, семинари, провеждане на курсове и заседания.
* Бизнес център, разположен на партерния етаж, предлага бизнес услуги: бърз достъп до интернет, факс и ксерокс услуги, набор на текст, сканиране и запис на различни електронни носители. В бизнес центъра можете да направите резервация за самолетни билети, да наемете кола, да се включите в туристически екскурзии из София и страната с професионален екскурзовод.
Във фоайето са изложени картини и се намира сувенирен магазин за продажба на творби на български майстори и сувенири. В хотела има златарски магазин и бутик, а за красивия външен вид се грижи фризьорският салон на хотел Родина. Денонощно охраняваният паркинг е с капацитет до 40 коли и 4 автобуса, а подземният гараж на три нива побира 250 моторни превозни средства.

Хотелът разполага с 465 стаи /125 единични, 334 двойни и 6 свързани стаи за семейсттва с деца/ и 6 апартамента. Всяка стая е звукоизолирана, има климатична инсталация, директен телефон, цветен телевизор със сателит, радио и мини бар. На разположение на гостите е денонощен рум сервиз, а също така и качествено пране, гладене и химическо чистене. Има стаи с климатична инсталация, стаи без климатична инсталация.

Ако искате да отделите минутка за себе си можете да го направите в Спортният комплекс, който разполага с модерен фитнес център, закрит плувен басейн, сауна, тангентор, мануален масаж, дартс и тенис на маса.

Кафе клуб спортен комплекс разполага с 25 места и предлага разхладителни и тонизиращи напитки.

Актуални цени за Хотел Родина

Коментари и оценка за
Хотел Родина, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This