Хотел Главатарски хан , Кърджали снимка хотел
Хотел Главатарски хан , Кърджали снимка
Хотел Главатарски хан , Кърджали снимка басейн
Хотел Главатарски хан , Кърджали снимка стая
Хотел Главатарски хан , Кърджали снимка спа център

Изхранване:
ОВ

Хотел Главатарски хан

Хотел Главатарски хан се намира в непосредствена близост до брега на язовир Кърджали. Хотелът предлага комфортни условия за спокойна почивка в Кърджали.

Главатарски ХАН, Главатарци, България
GPS координати:
41.6473 / 25.3119

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Главатарски хан, Кърджали

wi-fi интернет
Джакузи
Открит басейн
Парна баня
Сауна

Само на 7 км от Кърджали, в едно прекрасно място до водите на язовир Кърджали се намира хотелският комплекс Главатарски хан. Името идва от селото, където е построен малко преди Коледа 2004 г. – Главатарци.
Напоследък наричат селцето Родопският Бевърли Хилс. То е разположено на 392 метра надморска височина. Невероятна е красотата, очарованието и униикалната самобитност на това планинско селище.
Още от входа му вдясно край пътя с индивидуалната си възрожденска архитектура се откроява хотелски комплекс Главатарски хан.

Хотелски комплекс Главатарски хан предлага богато разнообразие от стаи в различен стил и дизайн. Общия капацитет на настаняване е 100 души.
Хотелският комплекс разполага с модерно оборудвана и озвучена конферентна зала с капацитет 60 души. Осигурено е всичко необходимо за успешно провеждане на събития, конференции, семинари, презентации, фирмени обучения.
Ресторантът на комплекса е с капацитет сто места. Изисканата атмосфера и елегантен стил са основните линии, следвани при създаването му. Към тях се добавя класа и разнообразие на напитки и кулинарни спициалитети. Подходящ е за провеждане на коктейли, партита, частни и фирмени тържества, бизнес срещи.

В ОСНОВНИЯ КОРПУС се предлагат 13 стаи, 2 стандартни апартамента и 2 луксозни апартамента. Обзаведени са със спални, оборудвани са с климатици, телевизори, телефони, мини барове, работни бюра, бани със санитарни възли, електронна система за заключване и пожароизвестителна система. Стаите разполагат с тераси с изглед към язовира и планината.
В СТАРА КЪЩА се предлагат 4 одаи с уникален интериор. Обзаведени са със спални, оборудвани са с климатици, телевизори, мини барове, кът за кафе, бани със санитарни възли, електронна система за заключване. Притежават самостоятелни веранди с изглед към язовира и планината.
В КЪЩА ЛУКС се предлагат 2 луксозни апартамента и 4 луксозни студия. Невероятно съчетание на естествен камък и дърво. Обзаведени са със спални, оборудвани са с киматици, телевизори, мини барове, бани със санитарни възли. Притежават самостоятелни веранди с изглед към язовира и планината.
В КЪЩА ВИП се предлагат 4 просторни дизайнерски апартамента. Обзаведени са със спални, кът за отдих, кът за кафе. Оборудвани са с телевизори, мини барове, бани със санитарни възли, електронна система за заключване. Притежават самостоятелни тераси с гледка към язовира и планината.

СПА центърът на комплекса предлага парна баня, сауна, джакузи, контрастен душ, масажен кабинет, фризьорски салон.
На разположение на гостите на комплекса са два големи външни басейна, два детски басейна с водна пързалка, външно джакузи, летен бар, пиано бар, пицария, наргиле бар, модерно оборудвана фитнес зала.

Актуални цени за Хотел Главатарски хан

Коментари и оценка за
Хотел Главатарски хан, Кърджали

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КЪРДЖАЛИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This