Хотел Чифлик - с.Чифлик снимка закрит басейн
Хотел Чифлик - с.Чифлик снимка механа
Хотел Чифлик - с.Чифлик снимка ресторант

Изхранване:
ОВ

Комплекс Чифлика

Комплекс Чифлика - с. Чифлик цени и оферти, снимки, карта, мнения

Хотел Чифлик е разположен в центъра на курорта Чифлик сред околните хълмове, покрити със свежа зеленина и минералната вода представляват уникално съчетание за незабравима почивка в Чифлик.

Хотел Чифлика, Чифлик, България
GPS координати:
42.8351 / 24.586

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Комплекс Чифлика, Чифлик

wi-fi интернет
Джакузи
Закрит басейн
Открит басейн
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център

Хотел Чифлик е разположен в центъра на курорта Чифлик, отстоящ на 1,5 км от едноименното село, на 18 км от град Троян и на 175 км от София. Мястото на атрактивния курортен комплекс сред околните хълмове, покрити със свежа зеленина и минералната вода представляват уникално съчетание на различни условия, рядко срещани по нашите курорти.

Комплексът разполага с двойни стаи и апартаменти, фитнес, джакузи, парна баня, сауна, минерален басейн с олимпийски размери 37°С, малък минерален басейн 37°С, ресторант с 80 места, паркинг.
Големият басейн работи от средата на май до края на септември и е притегателна точка за хора отблизо и далеч, идващи да прекарат отпуската си тук или просто през уикенда да се потопят във водата и да прекарат няколко приятни часа.
Малкият минерален басейн работи целогодишно.

Всички стаи и апартамени са оборудвани със собствен санитарен възел, кабелна TV и тераса. Отоплението е на централно парно.

В околностите на комплекса може да се практикува планински туризъм. До хижа Хайдушка песен води асфалтов път. Оттам туристите могат да продължат по туристическите пътеки към хижите Козя стена, Амбарица и др. Високите части на землището на Чифлик са част от планинския резерват Централен балкан. Тук се срещат уникални растения, които са защитени от закона, като прочутия еделвайс.

Актуални цени за Комплекс Чифлика

Коментари и оценка за
Комплекс Чифлика, Чифлик

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Г.Иванов

Хотела не отговори на очакванията ни , много лошо отношение от персонала, имаше гости който бяха пуснали силна музика и крещяха до 5 сутринта и никой не взе отношение да прекрати това безобразие. В басейните няма спасител или човек от персонала който да контролира да не се скача и вдига адски шум от хора който нямат никаква елементарна култура.След 22 часа няма никаква охрана и всеки трябва да се оправя сам. В стайте има миризма на тоалетна, и спалното бельо е под всякаква критика.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЧИФЛИК

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This