ТОП 10 от най – добрите СПА хотели в България

ТОП 10 от СПА хотели в България - хотели от БГ Хотели
4.3 (85%) 8 votes

ТОП 10 от най – добрите СПА хотели в България

Търсите СПА хотел за вашата незабравима СПА почивка ? Вижте класацията на най – добрите СПА хотели в България и планирайте вашата СПА почивка сега !

Класацията е направена на база ревюта на клиенти и включва само хотели с оценка по-висока от 8,5 от 10.

Най-добрите спа хотели в България се намират не само в топ СПА курортите ни като Велинград, Хисаря, Поморие , Хисаря и Банско, но също така и градове като Балчик, Кюстендил, Вършец, и Панагюрище.

Booking.com

Повечето от СПА хотелите са с минерална вода, джакузи, сауна, парна баня, руска и турска баня, разнообразни здравословни и разкрасяващи терапии и масажи, и още много уникални екстри и услуги.

Стримон Гардън СПА Хотел 5*, Кюстендил – 8,7 оценка от 278 озтива

Стримон СПА Клуб е луксозен хотел в Кюстендил, предлагащ отлични СПА услуги, предразполагащи гостите му към изключителна СПА почивка. Вижте офертите за Стримон СПА Клуб в Кюстендил. 

СПА центърът на хотела е перфектното място за релакс. Минералната вода е хипотермална и достига до 73 градуса по Целзий. Гостите на хотела могат да се подложат на висококачествени СПА процедури, масажи, аквагимнастика. Може да ползвате още Римска баня, душ „Виши“, калолечение, фитнес, сауна, и солариум. Спа Стримон разполага и с козметичен салон и басейн за деца.

Стаите са с климатик, сателитна телевизия, радио, Интернет връзка и директна телефонна линия.

 СПА Хотел Белчин Гардън 4 звезди в к.к.Белчини бани – оценка 8,8 от 774 отзива

Белчин Гардън е хотел в китното курортно комплексче Белчин Бани, разполагащ с басейни с миенрални, лечебни води, за истински релакс и спа. Виж офертите за Хотел Белчин Гардън.  Хотел Белчин Гардън има изграден СПА център, на чиято територия са разположени 4 басейна с минерална вода. В басейните и СПА центъра на Белчин Гардън се използва минерална вода с температура от 35 -40oC.  СПА центърът разполага още със сауна, парна баня, солариум, контрастен душ, фитнес зала, масажи.

Парк Хотел Пирин, 5 звезди в Сандански – оценка 8,6 от 561 отзива

Парк хотел Пирин, Сандански е намира на около 300 метра от градския парк. Хотелът е петзвезден и предлага на своите клиенти условия за комфортна СПА почивка с минерални води в България. Виж офертите за Парк хотел Пирин в Сандански.

СПА центърът на хотела има площ от 2600 кв. м. и разполага с рехабилитатори, лекари, кинезитерапевти, медицински сестри, масажисти и опитни козметици.

Към неговото оборудване влизат: хидромасажна вана за двама, перлена вана, тангенторна вана, термален басейн с Кнайп пътеки и  физиотерапия .  Този хотел отдавна е известен като един от най-добрите СПА хотели в България.

Парк Хотел Спа Макси 5 звезди във Велинград – оценка 8,6 от 340 отзива

Макси Парк Хотел и Спа, Велинград е разположен в квартал Лъджене до красивата борова гора.Хотелът предлага комфортно настаняване в двойни стаи. СПА център предразполага за истинска СПА почивка. Вижте офертите за Макси Парк и СПА, Велинград.

Спа центърана хотела предлага финландска сауна, руска баня, кедрова сауна, тепидариум, парна баня, впечатляващ хамам и два басейна с минерална вода от собствен извор. Качествата на 49 градусовата вода потапят гостите в оазис от свежест, релакс и здраве. Този хотел е един от най – добрите СПА хотели във Велинград.

Каменград Хотел и СПА 4 звезди – оценка 8,1 от 375 отзива

СПА хотел Каменград предлага лукс в сърцето на България. Хотел Каменград е разположен в идеалния център на Панагюрище.  Вижте  оферти за СПА хотел Каменград, Панагюрище.

СПА центърът на хотела, който е изцяло захранен с минерална вода предлага първокласни и разнообразни услуги.

На разположение на гостите са : открит и закрит плувен басейн с минерална вода, инфрачервена сауна, детски басейн, билкова био-сауна, парна баня, джакузи, комбинирана вана (перли и вихри), пътека на Кнайп, релакс зона, контрастни душове, фитнес, огромно разнообразие от масажи и терапии, и още.

Гранд Хотел и СПА Приморец 5 звезди в Бургас – оценка 8,9 от 534 отзица

Петзвездният хотел се намира на идеално място в Бургас, в близост до входа на Морската градина и с директен достъп до плажа. Този СПА хотел е един от най – добрите СПА хотели в Бургас и предлага истински комфорт и отлично обслужване. Вижте всички оферти за Приморец Гранд Хотел & СПА в Бургас.

СПА центъра на хотела: басейн, джакузи, спа козметични услуги, сауна, фитнес, лични треньори и йога, финландска сауна, арома сауна, парна баня, турската баня, фризьорски салон и др.

Балнео хотел Поморие 5* – оценка 8,8 от 376 отзива

Гранд хотел Поморие, Поморие се намира в североизточната част на гр. Поморие. Хотелът предлага на своите клиенти висок стандарт на обслужване за една истинска 5 звезди почивка в Поморие. Този СПА хотел е един от най – добрите СПА и Балнео хотели в България. Вижте оферти за Гранд Хотел Поморие.

СПА центърът се намира на два етажа и в градина с басейни. Предлага: профилактика и професионално лечение и огромен избор от СПА процедури.  И още: вътрешен солен минерален басейн, две джакузита, три открити басейна, парна баня, сауна, египетска баня, душ, руска и турска баня, ведро, ледена стая, шоков басейн, кнейп пътека, релакс стая; фризьорски салон; фитнес.

 Хотел Арте СПА & Парк 5 звезди във Велинград – оценка 8,9 от 1025 отзива

Арте СПА и Парк хотел е нов луксозен хотелски комплекс в СПА столицата на Балканите – Велинград.  предлага целогодишни СПА съоръжения и закрит басейн, свързан с малък външен басейн и хидромасажни вани. Виж оферти за Арте СПА и Парк хотел във Велинград.

Хот Спрингс Медикъл и СПА  4 звезди в село Баня до Банско – оценка 9,4 от 1010 отзива

Новопостроеният Хот Спрингс Медикъл и СПА се намира в с.Баня, известно със своите минерални извори и предлага истински комфорт за една незабравима СПА почивка в село Баня до Банско. Виж оферти за Хот Спрингс Медикъл и СПА в село Баня до Банско.

На разположение на гостите има голям закрит и открит минерален басейн, Турски хамам, Парна баня, Солна стая, няколко финландски сауни, Био сауна, иглу и леден фонтан.

 Лайтхаус Голф и СПА хотел 5 звезди в Балчик – оценка 8,4 от 1163 отзива
Лайтхаус Балчик е част от комплекс Лайтхаус Голф и СПА Ризорт и предлага all inclusive настаняване. Построен е на прекрасно възвишение и предлага изключителен изглед към морето. Вижте оферти за Лайтхаус Голф и СПА Ризорт в Балчик.

Със сигурностм това е най-добрите СПА хотели в цялата ни страна.

Идеален за двойки и семейства и за всички любители на голф ваканциятa. Всяка стая е като кътче от рая, елегантно и стилно обзаведена.

Лайтхаус Спа енд Уелнес Центърът е невероятно място. Разположен на площ от 3000 кв.м той предлага парна баня, лакониум, инфрачервена сауна, турска баня, финландска сауна, джакузи, релакс зона, охлаждащи душове с лед,  7 помещения за терапия, които са пригодени за терапии за двойки, фитнес и отопляем закрит басейн.

Всички наши оферти за СПА хотели в България може да разгледате ТУК

Докато сме още на вълната от СПА комплекси, може да научиш и кои 15 хотела с минерален басейн са близо до София.

 

Share This